Thailanda este unul dintre cele mai cautate paradise exotice din Asia, iar daca nu te-ai gandit niciodata pana acum sa petreci un sejur de vis acolo, iti dam noi suficiente motive ca sa o faci. Ospitalitatea localnicilor, imbinata cu mancarea puternic condimentata si plajele superbe de pe teritoriul tarii formeaza un trio de nerefuzat. Fie ca iti doresti sa petreci un sejur linistit, lenevind pe un sezlong alaturi de o carte buna sau visezi la o aventura exotica in care sa descoperi cat mai multe locuri noi, vestea buna este ca in Thailanda le poti face pe amandoua. In functie de preferintele fiecaruia, Thailanda poate fi privita ca o destinatie relaxanta in care sa iti reincarci bateriile pentru un nou sezon de munca grea sau ca o oaza de adrenalina in care sa iti testezi limitele.

Pentru cei care sunt adeptii explorarii si vor sa descopere cat mai multe locuri din aceasta tara, echipa Dertour recomanda o vizita pe cel putin 2-3 insule, iar daca nu stiti pe care dintre ele sa le alegeti, expertii Dertour au intocmit o lista cu cele mai spectaculoase insule din Thailanda.

1.Ko Phi Phi

*Sursa foto:  Dmitry Rukhlenko/Shutterstock.com

Ko Phi Phi este un mic arhipeleag situat in sudul Thailandei. Ko Phi Phi Don este cea mai mare insula din arhipeleag si totodata singura care dispune de locuitori permanenti. Chiar daca are cea mai intinsa suprafata, Ko Phi Phi Don nu este vedeta arhipeleagului. Titlul acesta ii revine celei mai mici insule, mai exact Ko Phi Phi Leh care a devenit cunoscuta dupa ce a aparut in filmul “The Beach” in anul 2000.


Descopera cele mai bune oferte pentru un sejur in Thailanda pe dertour.ro/destinatie/thailanda


2. Phuket

*Sursa foto: VODIN VASILII/Shutterstock.com

Phuket este o regiune intinsa ce cuprinde o insula mai mare si numeroase insule mai mici dimprejur. Fiind cea mai populara locatie pentru turisti (dupa Bangkok), Phuket se bucura de un numar impresionant de vizitatori in fiecare sezon. Atractia principala a locatiei o reprezinta plajele fine si apele azurii care mangaie din cand in cand malul linistit al insulei. Pe langa aceasta, Phuket se mandreste cu numeroase localuri in care turistii se pot distra, interactiona si degusta cele mai bune preparate traditionale.


Bucura-te de paradisul exotic din Phuket la un super pret! Consulta oferta Dertour pe dertour.ro/destinatie/Thailanda/Phuket


3.  Ko Samui

*Sursa foto: lkunl/Shutterstock.com

Ko Samui se afla si ea in topul preferintelor turistilor straini care ajung in Thailanda. Pe langa plajele intinse specifice acestei zone, Ko Samui mai este cunoscuta si datorita festivalurilor care se organizeaza pe insula in fiecare an. Printre cele mai populare se afla Buffalo Fighting  si Ten Stars Samui Art Party.  Totodata, Ko Samui este locul ideal pentru turistii care vor sa practice sporturi nautice.


Nu te-am convins inca sa pui Ko Samui pe lista urmatoarelor destinatii? Iata care sunt cele mai bune oferte Dertour pentru Ko Samui – dertour.ro/destinatie/Thailanda/Koh-Samui/Koh-Samui


4. Ko Lanta

*Sursa foto:  UnderTheSea/Shutterstock.com

Ko Lanta este formata dintr-un grup de insule din regiunea Krabi si reprezinta destinatia ideala pentru iubitorii de scuba diving si snorkeling.  Vegetatia luxurianta si fauna bogata din zona fac din Ko Lanta una dintre cele mai ofertante destinatii pentru turistii care isi doresc sa descopere si partea “salbatica” a Thailandei. Daca vrei un sejur de neuitat, asigura-te ca nu tai de pe lista o vizita in Ko Lanta.


Ko Lanta suna tentant? Cazeaza-te in Krabi si fa-i o vizita in timpul sejurului. Afla mai multe detalii despre locurile de cazare din Krabi in urmatorul link – dertour.ro/destinatie/Thailanda/Krabi


5. Ko Tao

*Sursa foto: anekoho/Shutterstock.com

Pentru cei care prefera sa se relaxeaze pe un sezlong si sa lase razele soarelui sa ii mangaie de dimineata pana seara, Ko Tao este destinatia ideala. Ko Tao este cunoscuta pentru resorturile de lux din zona si plajele superbe pe care nu se inghesuie foarte multi turisti.


Descopera cele mai bune oferte pentru un sejur in Thailanda pe dertour.ro/destinatie/thailanda