singapore 1

*Sursa foto: Vichy Deal/Shutterstock.com

Imediat dupa ce si-a capatat independenta, Singapore a devenit un stat prosper si un punct important de atractie pentru turistii care viziteaza Asia.

Cladirile inalte, clima tropicala si atmosfera de vacanta, fac din Singapore paradisul la care multi dintre noi viseaza. Daca nu esti inca sigur ca Singapore ar trebui sa fie pe lista viitoarelor destinatii pe care le vei vizita, descopera 10 motive care te vor face sa te razgandesti.

1. Singapore este unul dintre cele mai sigure state din lume. Turistii care au ajuns pana acolo s-au declarat extrem de multumiti de regulile stricte care se respecta si e mediul extrem de curat.

2. Gardens by the Bay. Cu un design inovator si total diferit de ceea ce o sa mai vezi oriunde altundeva pe Glob, Gardens by the Bay reprezinta locul ideal pentru relaxare in timpul vizitei tale in Singapore.

gardens by the bay

*Sursa foto: Kanuman/Shutterstock.com

3. Mancarea. Mancarea traditionala are influente puternice atat din Malaezia, cat si din partea Indoneziei. Daca iubesti mancare asiatica, cea din Singapore va fi cu siguranta pe gustul tau.

4. Roata Singapore Flyer. Cea mai mare roata din lume poate fi gasita in Singapore. Daca vrei sa admiri orasul de la inaltime, aceasta e cea mai buna optiune.

5. Piscina Infinitului. Aflata la etajul 57 al hotelului Marina Bay Sands, Piscina Infinitului este cea mai faimoasa constructie de acest tip atragand anual sute de mii de turisti.

piscina infinitului

*Sursa foto: Jakob Fischer/Shutterstock.com

6. River Safari. Singurul parc safari din Asia construit pe un rau se gaseste in cadrul gradinii zoologice din Singapore.

7. Wi-fi gratuit. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta internetului, pentru ca in Singapore gasesti aproape in toate spatiile publice si private internet gratuit.

8. Pretul scazut pentru cursele cu taxiul. Singapore este cunoscut pentru preturile mici mai ales in domeniul transportului.

9. Templul Sri Veeramakaliamman. Situat in mijlocul cartierului indian, templul Sri Veeramakaliamman este principala atractie turistica din zona.

10. S.E.A. Aquarium. Constructia spectaculoasa iti ofera ocazia sa admiri cele mai frumoase specii de animale.

sea

*Sursa foto: Morgan Freeman/Shutterstock.com