Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: singapore

10 lucruri pe care trebuie sa le știi dacă mergi în Singapore

JKboy Jatenipat/Shutterstock.com

Singapore este unul dintre cele mai atractive orașe din lume, ce ascunde sute de obiective turistice care fac milioane de turiști să vină aici în fiecare an. Este un oraș stat, situat pe o insulă, a căre istorii este extrem de interesantă. Aceasta începe în urmă cu peste 1700 de ani, mai exact în secolul III după Hristos, atunci când insula era folosită pe post de adăpost pentru imperiul Srivijaya din Sumatra. De-a lungul timpului a avut perioade de dezvoltare foarte rapidă, dar și de decădere.

Astăzi, Singapore este într-una dintre cele mai înfloritoare perioade și se laudă cu extrem de multe lucruri.

Dintre acestea, iată 10 pe care trebuie neapărat să le știi:

Citeste in continuare »

Vizitează Singapore, cel mai sigur stat din lume

Sursa foto: Suksamran1985/Shutterstock.com

Deși mulți români evită să părăsească Europa de teama necunoscutului, culturilor mult prea diferite și pericolelor neprevăzute din celelalte continente, există câteva țări, în special în Asia, care sunt foarte sigure pentru turiști, având o rată a criminalității foarte scăzute. Singapore, de pildă, a fost votată pentru al treilea an consecutiv cea mai sigură țară din întreaga lume.

Citeste in continuare »

10 motive sa vizitezi Singapore

singapore 1

*Sursa foto: Vichy Deal/Shutterstock.com

Imediat dupa ce si-a capatat independenta, Singapore a devenit un stat prosper si un punct important de atractie pentru turistii care viziteaza Asia. Citeste in continuare »

Singapore, maretie si lux. Bali si plajele spectaculoase! Vacanta in Asia de SE!

Daca visezi de ceva timp sa pleci intr-o vacanta exotica, plina de aventura, dar la preturi bune, atunci Asia de SE este recomandarea noastra. Pentru a descoperi cu adevarat frumusetea acestei zone a lumii, iti propunem doua destinatii total diferite: Singapore – un oras-stat maret si luxuriant si Bali – o insula tropicala din Indonezia, cu plaje spectaculoase.

Iata mai jos cateva detalii… Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour