Croaziera, foto NAN728Gandul la o vacanta in care poti explora mai multe locuri fascinante, intr-un cadru relaxant si lipsit de griji iti aduce zambetul pe buze? Atunci cu siguranta pentru urmatoarea ta vacanta trebui sa iei in considerare o croaziera! Vasele de croaziera au fost create in asa fel incat sa ai totul la dispozitie, ca un mic oras care te poarta plutind catre locuri indepartate.

Iata cateva motive care iti vor deschide apetitul pentru navigat:

  1. Te vei trezi in fiecare dimineata intr-un alt port

La acest aspect hotelurile nu pot concura. Pe parcursul vacantei „hotelul tau” pluteste dintr-un loc in altul, iar tu vei fi surprins de fiecare data de noi privelisti. Nu te poti decide intre Havana, Jamaica si Insulele Cayman? Alege un itinerariu care viziteaza toate locurile si taie-le de pe lista ta cu o singura vacanta.  Fiecare zi va fi o noua provocare, iar la sfarsitul croazierei te vei simti ca un turist experimentat. In plus, ai oportunitatea sa vezi numeroase destinatii cu un bagaj pe care il despachetezi o singura data.


Descopera croaziera noastra in Caraibe, aici: http://www.dertour.ro/croaziera


  1. E un mod excelent de a cunoaste noi oameni si culturi

Daca iti place sa cunosti oameni din intreaga lume, croazierea iti ofera o oportunitate minunata de a-ti face noi prieteni. La bord vei intalni oameni noi la masa la care vei servi cina, la bar sau la piscina. In fond, un vas de croaziera are in medie peste 2.000 de locuri, iar sansele sa gasesti o persoana cu care sa te intelegi sunt uriase. Cel care s-a asezat langa tine poate fi din Londra, Paris sau Roma, ceea ce aduce din start o nota de aventura calatoriei tale.

  1. Pretul avantajos

La bordul unei nave de croaziera vei beneficia de numeroase servicii care sunt incluse in pretul sejurului. Spre exemplu, cazare la cele mai bune hoteluri all inclusive, cand nava opreste in port, insotitori de grup romani, zborurile pana la punctul de plecare, transferuri de la aeroport, taxele portuare, mesele din timpul zilei, acces la facilitatile navei, participarea la diferite activitati distractive. Spre exemplu, la Dertour poti opta pentru o croaziera de 7 nopti in Marea Egee si sejur in Peloponez  de la 779 euro/persoana.


Descopera croaziera noastra in Marea Egee si Peloponez, aici: http://www.dertour.ro/croaziera-grecia/


  1. Vacantele pe croaziera sunt usor de planuit

Pachetele de sejur pe croaziera vin impreuna cu transportul, cazarea si planificarea pentru orasele pe care le vei vizita. Tu doar trebuie sa iti alegi nava, itinerariul si cabina, fara sa iti bati capul cu disponibilitatea si preturile hotelurilor sau cu distanta dintre orasele pe care vrei sa le explorezi. Tie iti ramane doar sa rezervi vacanta si sa iti faci bagajul!

  1. Navele de croaziera sunt orase plutitoare

Daca te ingrijorezi ca vei fi in mijlocul oceanului, relaxeaza-te. Navele de croaziera au fost concepute in asa fel incat sa iti satisfaca toate nevoile la bord, fara sa fie cazul sa parasesti nava. Ai la dispozitie servicii de telefonie si TV prin satelit, precum si internet in cazuri urgente, daca vrei sa tii legatura cu cei de pe tarm. Vei fi inconjurat de magazine, piscine, galerii de arta, sali de sport, pista in aer liber pentru jogging, cazino, spectacole, lectii de dans, cabaret, petreceri cu diferite tematici, iar lista poate continua. Cu siguranta nu exista vreo sansa sa te plictisesti!

  1. Croazierele sunt potrivite pentru toate varstele

Daca gasirea unei vacante care sa multumeasca intreaga familie ti se pare dificila, te asiguram ca alegerea unei croaziere o sa ii multumeasca pe toti. De la copii la adolescenti, bunici sau nepoti, croazierele sunt distractive pentru toate varstele.

Navele dispun de facilitati grozave atat pentru copii, cat si pentru adolesceti si adulti. Cum sa nu iti placa o vacanta in care te poti distra cu jocuri video si lenevi langa piscina? Famiile pot petrece momente frumoase impreuna, la cina sau in excursiile organizate pe tarm, iar parintii pot evada la o cina romantica, in timp ce copii sunt ocupati cu diverse activitati distractive.


Descopera croaziera noastra in Australia si Noua Zeelanda, aici: http://www.dertour.ro/croaziera-australia/


  1. Vei gasi o mare varietate de activitati la bord

Vrei sa iti petreci ziua la spa in timp ce sotul tau se relaxeaza la cazino? Sau sa citesti o carte pe sezlong la soare in timp ce familia ta joaca un meci de baschet? La bordul navei de croaziera posibilitatea de a participa la diverse activitati specifice o intalnesti la tot pasul. Poti participa la o degustare de vinuri, cursuri de dans sau olarit, poti invata o limba noua sau sa faci yoga, poti cina la un restaurant cu specific international, iti poti petrece seara urmarind un film la cinema sau, de ce nu, un show de comedie. Insa daca tot ceea ce vrei sa faci este sa te bucuri de soare si nimic mai mult, poti face si asta linistit.

  1. Flexibilitate

Nu ai chef sa explorezi un oras nou? Vrei sa stai pe vas si sa te bucuri de soare, piscine si alte activitati disponibile? Foarte bine. La bordul unui vas de croaziera poti decide sa ramai pe vas atunci cand vasul ajunge intr-un port nou. Admiri orizontul orasului de pe vas si te bucuri de toate facilitatile de relaxare disponibile.

  1. Experienta culinara deosebita

Sejururile pe croaziera sunt cunoscute pentru rasfatul culinar de care se bucura turistii. Bucatari renumiti se intrec in a crea mancaruri savuroase, iar diversitatea restaurantelor de la bord va satisface si cel mai pretentios gurmand. De la restaurante tip Barbeque la piscina, la restaurante selecte si cu specific international, fiecare masa se va transforma intr-o experienta culinara. Toate vasele de croaziera au atat restaurante cu servire a la carte cat si bufet, astfel incat sa fie pe placul fiecarui pasager.

  1. Pentru ca meriti!

Nu e nevoie sa muncesti toata viata pentru a-ti permite sa evadezi intr-o croaziera. Pretul unei astfel de vacante este comparabil cu pretul unui sejur, iar experientele traite se vor transforma cu siguranta in amintiri dragi de lunga durata. O vacanta in care se descopera lumea, la bordul unui vas de croaziera luxos, este ceva ce merita sa experimenteze orice persoana, macar o data in viata!

TE-AM CONVINS? Cu Dertour poti descoperi Caraibe + Cuba, Mareea Egee + Peloponez, Noua Zeelanda + Australia, in trei croaziere de poveste.

Mergi la cea mai apropiata agentie Dertour sau cauta-ti croaziera dorita direct pe website-ul nostru:  http://www.dertour.ro/