Mauritius, foto iladm

*Sursa foto: iladm / Shutterstock.com

Mauritius este una dintre acele destinatii de vacanta in care dimineata cand te trezesti strecori un mic “MULTUMESC” printre dinti. De ce? Pentru ca ti se desfasoara in fata o plaja superba, cu nisip alb imaculat, o apa albastra atinsa cam tot timpul anului de un soare bland si placut.

Pe langa toate aceste lucruri, pe care le mai intalnesti poate si in alte insule din zona Oceanului Indian sau a Marii Caraibelor, Mauritius mai are 3 avantaje supreme, am putea spune:

  1. Un relief bogat in substante minerale care imprima solului, in unele locuri, nuante de curcubeu si un pamant roditor, de parca acolo ar fi ‘Cornul Abundentei’
  2. Oameni zambitor si calzi care iti vor face sejurul mai uman, mai placut si care te vor introduce in fantastica cultura creola.
  3. Serviciile impecabile din resorturi, mult peste alte insule din Oceanul Indian.

Acestea fiind spuse, banuim ca v-ati dat seama ca noi iubim aceasta destinatie. Si o iubim atat de tare incat jubilam la gandul ca va putem oferi optiunea de a petrece Revelionul in Mauritius.Mauritius, foto dibrova

*Sursa foto: dibrova / Shutterstock.com

Cui i se adreseaza aceste oferte? Indiferent ca sunteti un cuplu care cautati liniste si cine romantice pe plaja, o gasca de prieteni in cautare de distractie sau o familie cu copii mici, veti gasi in resorturile propuse de noi activitati preferate. Toate resorturile au spatii de joaca pentru copii si ofera chiar si posibilitatea de a avea un baby sitter pentru cateva ore. Seara se anima cu spectacole dedicate sau cu petreceri pe plaja. Nu veti avea timp sa va plictisiti!Mauritius, foto Sapsiwai

*Sursa foto: Sapsiwai / Shutterstock.com

1. Labourdonnais Waterfront Hotel*****

1

Labourdonnais Waterfront Hotel 5* este localizat in orasul Port Louis, la o distanta de 5 minute de mers pe jos de zona portuara si la 40km de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam. Hotelul ofera pentru cazarea turistilor 105 camere elegante si luxoase precum si apartamente cu vedere la port.

Tarif: 1765 euro/persoana/7 nopti, mic dejun inclus. Link: http://bit.ly/2bnek3h

2. Laguna Beach And Spa****2

Situat de-a lungul coastei de sud-est a insulei Mauritius si totodata cu vederi minunate la lantul muntos Grand-Port, hotelul de 4* Laguna Beach & Spa a fost construit in anul 2009 si renovat in 2011. Arhitectura specific tropicala, laguna cu apa turcoaz, facilitatile moderne si plaja minunata transforma orice vacanta intr-o experienta de neuitat. In plus, la 15 minute distanta cu masina ajungeti in celebrul Ile aux Cerfs Beach.

Tarif: 2054 euro/persoana/7nopti, mic dejun inclus. Link: http://bit.ly/2bmQ8Q0

 3. Maritim Crystals Beach****3

Membru al lantului hotelier Maritim, hotelul de 4* Maritim Crystals Beach este situat pe malul marii din Belle Mare. Construit in 2012 in stil contemporan, hotelul este inconjurat de un peisaj superb, cu vederi de vis la una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula – Palmar, o plaja lunga de aproximativ un kilometru, cu nisip alb si fin. Atmosfera este relaxanta, ideala pentru cei care doresc plaja, sporturi nautice si o vacanta de neuitat petrecuta alaturi de intreaga familie.

Tarif: 2476 euro/persoana/7 nopti, demipensiune. Link: http://bit.ly/2bnfDiS

4. Beachcomber Le Mauricia****4

Le Mauricia este un hotel de 4* membru al lantului Beachcomber Hotels situat pe coasta nordica a statiunii Grand Baie, cea mai populara destinatie de vacanta de pe insula Mauritius. Cu baruri si restaurante, plaje cu nisip alb si un port minunat, Grand Baie este o adevarata oaza de relaxare si distractie pentru turisti.

Tarif: 2521 euro/persoana/7nopti, demipensiune. Link: http://bit.ly/2bnfnjF

5. Veranda Paul And Virginie****5

Membru al lantului hotelier Veranda Leisure & Hospitality, complexul de 4* Veranda Paul & Virginie este situat in districtul Riviere du Rempart din nordul insulei Mauritius. Destinat exclusiv adultilor, hotelul este un adevarat refugiu pentru indragostiti – perfect pentru luna de miere sau chiar pentru organizarea nuntii. Hamacele duble, canapelele si atmosfera romantic te vor face sa te bucuri la maxim de timpul petrecut in vacanta.

Tarif: 2582 euro/persoana/7 nopti, all inclusive. Link: http://bit.ly/2b0KLAU

Toate pachetele includ 7 nopti de cazare, bilet de avion, taxe incluse, transfer aeroport – hotel – aeroport.