Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: cazare grecia

Descopera 4 insule grecesti cu peisaje paradisiace si istorii fascinante

*Sursa foto: turtix / Shutterstock.com

Pentru o vacanta de vara pe sufletul tau, trebuie sa incepi sa aduni vremelnic informatii si oferte despre destinatia cea mai potrivita. Iar cum razele soarelui si briza marii fac parte din tabloul unei escapade perfecte de vara, iti recomandam insulele elene pentru a redescoperi frumusetea naturii si placerea relaxarii. Citeste in continuare »

Top 10: Grecia!

Daca iti doresti sa te relaxezi anul acesta pe plajele incredibile ale Greciei, insa nu stii unde sa mergi, noi iti recomandam cateva dintre cele mai populare si mai frumoase zone din aceasta tara de poveste. Fie ca vei alege Creta, Rodos sau Santorini – cu siguranta te vei bucura de concediul tau, te vei relaxa si vei descoperi secretele bine ascunse ale Greciei… Iata ce iti propunem… Citeste in continuare »

Corfu. O vacanta perfecta in Insula Corfu.

Dupa cativa ani in care am fost in aproximativ 10 insule grecesti (o nimica toata daca stau sa socotesc ca as mai avea de vizitat inca aprox. 1990), anul acesta am mers in Corfu. Las la o parte informatiile legate de localizarea sa in Marea Ionica si despre parcursul istoric, nu pentru ca ar avea o importanta minora, ci pentru ca aceste informatii se gasesc din abundenta pe internet. Am ales sa fiu ignoranta si sa nu ma documentez excesiv, ci sa merg pe inspiratia de moment si pe recomandarile primite la fata locului. Iata cum au trecut (prea repede, desigur) cele 7 zile de vacanta in Corfu!

Citeste in continuare »

Cele mai ieftine oferte pentru Grecia!

Grecia este, fara indoala, una dintre destinatiile de vacanta cele mai iubite de romani. Plajele sale superbe, peisajele spectaculoase, cultura, localnicii primitori, hotelurile frumoase, dar si ofertele imbatabile fac din Grecia o alegere perfecta pentru un concediu de vara. Insa, pe masura ce trec saptamanile si ne apropiem de super-sezon, preturile au o tendinta ascendenta, iar locurile in hoteluri sunt limitate. Daca nu ai facut-o pana acum, atunci este timpul sa alegi vacanta ta perfecta in Grecia. Iata cateva oferte de nerefuzat – destinatii de vis, preturi mici, servicii excelente…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour