Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: seychelles

Top 5 destinații exotice în Africa

Sursa foto: Jakub Barzycki/Shutterstock.com

Când te gândești la Africa, primele tale gânduri zboară, cel mai probabil, către zonele de safari din Africa de Sud sau din Kenya, către souk-urile tradiționale din Maroc sau către piramidele din Egipt. Dar știai că pe Continentul Negru se găsesc, de asemenea, unele dintre cele mai impresionante destinații de plajă din întreaga lume? 

Citeste in continuare »

Ce trebuie să știi dacă vrei să-ți petreci concediul în Seychelles?

Sursa foto: SOUTHERNTraveler/Shutterstock.com

O vacanță pe o insulă exotică, cu ape transparente, nisip fin și alb, natură impresionantă și o vreme perfectă tot timpul pentru plajă este unul dintre visurile comune ale majorității oamenilor. Singurii care nu visează la o astfel de escapadă sunt, probabil, cei care locuiesc pe aceste insule exotice.

Dacă nu faci parte din această norocoasă categorie de oameni și ești în căutarea insulei care să te impresioneze, îți recomandăm Seychelles.

Citeste in continuare »

5 motive sa iti petreci luna de miere in Seychelles

*Sursa foto:  leoks/Shutterstock.com

 

Seychelles este o destinatie exotica populara mai ales in randul tinerilor proaspat casatoriti, dornici sa petreaca o vacanta de poveste intr-un loc unic alaturi de partenerul sau partenera de viata. Pe langa vremea excelenta in orice perioada a anului si caracterul exclusivist pe care acesta destinatie il are, echipa Dertour iti prezinta 5 motive care te vor convinge sa iti petreci luna de miere in indepartatele meleaguri din Oceanul Indian ale arhipeleagului Seychelles.

Citeste in continuare »

Ce poti face o saptamana in Seychelles?

Anse source

Seychelles este o destinatie exotica ce castiga din ce in ce mai multa notorietate in randul turistilor romani. Faima arhipelagului african se datoreaza plajelor spectaculoase si vegetatiei luxuriante. Daca iti doresti o vacanta linistita, unde relaxarea sa fie cuvantul de ordine, Seychelles este o destinatie ideala pentru tine. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour