Cirque du Soleil este o companie de entertainment canadiana, care imbina arta circului cu distractia stradala. Insa aceasta descriere este una extrem de simplista. Echipa fabuloasa de la Cirque du Soleil a castigat premii importante, o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame si a incantat milioane de oameni cu spectacolele senzationale. Cirque du Soleil au ajuns si in Romania, insa au existat numeroase plangeri legate de locatie si spectacol. Noi va propunem o experienta unica: o excursie la Viena si bilete la spectacolul Cirque du Soleil – “Alegria”, pentru o seara de neuitat. Iata mai jos detalii…


Detalii excursie si spectacol

Spectacolul se va desfasura in locatia Wiener Stadthalle – Halle D; orele de incepere a spectacolului sunt urmatoarele: 20 iunie 2012 – ora 20:00; 21 iunie 2012 – ora 20:00; 22 iunie 2012 – ora 20:00; 23 iunie 2012 – la ora 16:00 si la ora 20:00; 24 iunie 2012 – la ora 13:00 si la ora 20:00; orele sunt locale si pot suferi modificari pana la data desfasurarii spectacolului. Va rugam sa va informati la momentul rezervarii asupra orei de desfasurare.

Tarifele sunt exprimate in EUR/ persoana/ pachet si pot suferi modificari in functie de disponibilitati (cazare, avion etc) pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic.

Oferta include: 3 nopti cazare la unul din hotelurile din oferta, in perioada 22 – 25 iunie 2012, mic dejun, bilet CIRQUE DU SOLEIL – ALEGRIA (categorie 3, loc pe scaun), taxa de livrare a biletelor in Romania.

Tarif: de la 282 euro/pers/pachet (bilet + cazare).

Durata: 4 zile
Perioada valabilitate: 20/06/2012 – 24/06/2012

Facilitati hoteluri:

Hotelul Senator se afla la 5 km distanta de centrul Vienei, avand acces facil la mijloacele de transport in comun. In 10-15 minute se poate ajunge la obiectivele turistice importante si la strazile comerciale ale capitalei austriece.  Hotelul pune la dispozitie: receptie (24/24), restaurant pentru micul dejun (de la 06:30 la 10:00), Internet Wi-Fi (contra cost), spatiu amenajat pentru lucru la computer in lobby, garaj (contra cost), servicii spalatorie (contra cost).

Hotelul Kavalier este amplasat in zona vestica a orasului, aproape de Palatul Schonbrunn si va pune la dispozitie receptie – 24h/24, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, bar, restaurant.

Hotelul Ananas se afla la aproximativ 1 km de centrul orasului, la 20 km de cel mai apropiat aeroport si la 5 minute de mijloacele de transport in comun. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor receptie, restaurant, bar, spalatorie, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri, depozit pentru bagaje, parcare contra cost (19 euro), sali de seminar, lift, conexiune internet, WLAN, nu se fumeaza.

Hotelul Mercure Westbahnhof se afla la 2 km de centrul orasului si la 17 km de cel mai apropiat aeroport (Vienna) . Hotelul va pune la dispozitie room service, restaurant, bar, acces pentru persoanele cu dizabilitati.

Nu sunt incluse:

– transportul din/ spre Romania (se poate asigura la cerere);
– transferuri aeroport – hotel – aeroport (se pot asigura la cerere);
– supliment bilet de categorie superioara, dupa cum urmeaza: +22 EUR/ persoana (cat. 2), +40 EUR/ persoana (cat. 1);
– asigurare medicala

Observatii:

Perioada de cazare la VIENA este 22 – 25 iunie 2012; prelungirea sau modificarea perioadei de cazare este posibila, iar pentru recalcularea pachetului turistic, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

Cazarea in camere SINGLE sau TRIPLE se face la cerere, in functie de disponibilitatile pentru respectivele tipuri de camere in momentul efectuarii solicitarii.

Iata aici mai multe detalii!