Regatul Marocului este o tara din nordul Africii, cu o populatie de peste 30 de milioane de locuitori si cu o istorie bogata si interesanta. Majoritatea marocanilor vorbesc franceza fluent, sunt primitori si si-au dezvoltat foarte mult turismul in ultimul timp. Cele mai mari si mai aglomerate orase din Maroc sunt Casablanca, Rabat, Fes, Marrakech, Tangier si Agadir. In ultimii 10 ani, foarte multi britanici si olandezi au ales sa devina locuitori ai Marocului, datorita vietii care are un alt ritm aici. Noi iti propunem un sejur romantic in Maroc, la un hotel elegant de 4 stele si la un pret de nerefuzat. Iata detalii…


Sejur romantic in Maroc

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla standard, all inclusive, bilet avion, transferuri, taxe aeroport.

Tarif: 633 euro/persoana/sejur!

Plecare din Dusseldorf. La cerere oferim bilete de avion cu plecare din Romania.

Hotelul RIU Tikida Beach 4*+ este situat direct pe plaja lunga de cativa kilometri, chiar vis-a-vis de promenada, in orasul Agadir. Centrul districtului turistic se afla la doar 15 minute distanta, iar pana la Cazinoul Atlantis exista un transfer gratuit.

Perioada valabilitate: 23/06/2012 – 30/06/2012

Hotelul are elemente de stil marocan si maur si dispune de lobby cu lounge, restaurant principal (nefumatori) si terasa, 2 restaurante cu specific si 2 baruri, 3 lifturi, internet wireless (gratuit), magazine, 2 sali de conferinte, discoteca “Papagayo” (intrarea gratuita, bauturile contra cost) care este situata la subsol.

Hotelul dispune de gradini frumoase in care se gaseste o piscina incalzita cu bazin pentru copii. Prosoapele, sezlongurile si umbrelele la piscina si in zona rezervata de plaja sunt gratuite.

Facilitati: 2 terenuri de tenis pe nisip, tenis de masa cu palete si mingii, cursuri de tenis de mai multe ori pe saptamana, boccia, darts, volei pe plaja, mini basket, mini fotbal, tir cu arcul, sala de fitness (pentru persoane peste 18 ani), aerobic, aerobic in apa, jacuzzi in sala de gimnastica, yoga de mai multe ori pe saptamana.

Facilitati contra cost: proceduri in centrul SPA si in centrul de thalasso-terapie, bai cu ape marine, tratamente de infrumusetare, coafor, masaj si hammam.

Animatie: program zilnic de animatie, spectacole sau muzica live, de mai multe ori pe saptamana, cursuri de limbi straine, gatit, magie si dans.

Facilitati pentru copii: program zilnic in miniclub pentru copii de 4-12 ani, loc de joaca, bazin separat in piscina, minidisco, scaune inalte in restaurant. Contra cost si la cerere: babysitter.

All inclusive: mic dejun cu produse din cereale integrale si show-cooking sau rezervare de mic dejun in camera. Dejunul si cina se iau in regim de bufet (pentru cina exista 2 intervale orare si de 2 ori/saptamana turistii pot beneficia de bufet tematic). Pentru variatie, turistii pot lua dejunul in restaurantul italian (fara rezervare) si cina in unul din restaurantele cu  specific (bucatarie marocana si fructe de mare) cu rezervare in prealabil.

La cerere turistii centrului de thalassoterapie pot dispune si de cina cu calorii reduse. Turistii pot consuma bauturi nealcoolice si alcoolice internationale si nationale si pot lua gustari la barurile sau restaurantele hotelului in intervalul orar 10-24:00.

Contra cost, turistii jucatori de golf pot lua dejunul la clubul “Golf du Soleil”.

Observatii: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Supliment camera cu vedere laterala la mare: 21 euro/persoana/sejur!

Bonus: Copiii 2-11 ani, cazati in camera cu 2 adulti platesc doar biletul de avion (255 euro/persoana).

Mai multe detalii aici!