Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: africa

Top 5 destinații exotice în Africa

Sursa foto: Jakub Barzycki/Shutterstock.com

Când te gândești la Africa, primele tale gânduri zboară, cel mai probabil, către zonele de safari din Africa de Sud sau din Kenya, către souk-urile tradiționale din Maroc sau către piramidele din Egipt. Dar știai că pe Continentul Negru se găsesc, de asemenea, unele dintre cele mai impresionante destinații de plajă din întreaga lume? 

Citeste in continuare »

Ce trebuie să știi dacă vrei să mergi în safari în Africa

Pentru cei mai mulți dintre noi, mersul în safari în Africa poate fi o experiență unică în viață. Așa că, dacă vrei să te asiguri că ai parte de cea mai bună experiență în căutarea leilor, elefanților, girafelor, antilopelor și celorlalte mari animale de pe Continentul Negru, sfaturile din rândurile de mai jos, cu siguranță, îți vor fi de folos. Citeste in continuare »

Vrei sa vizitezi Africa? Incepe cu Maroc!

Sursa foto: Vixit/Shutterstock.com

Maroc… o tara a contrastelor! Agitatia Pietei Djemaa el-Fna, desertul din jurul gigantilor Munti Atlas,
cultura zambitorilor berberi – exista o multime de motive sa vizitezi Marocul, una dintre cele mai
frumoase si incantatoare tari ale continentului african.

Situat in Africa de Nord, Maroc poate fi o destinatie de calatorie cel putin interesanta atat pentru
iubitorii de cultura, cat si pentru backpackeri, cautatorii de aventura, cupluri, familii, iubitorii de
gastronomie etc.

Iata de ce ar trebui si tu sa vizitezi Marocul:

Citeste in continuare »

Paradisul din Africa. Kenya. Vacanta ta de vis!

Amboseli national parkRepublica Kenya este o tara din estul Africii, care se invecineaza cu Ocenul Indian, Tanzania, Uganda, Sudan, Etiopia si Somalia, si are o populatie de 41 de milioane de locuitori, reprezentata prin 42 de culturi diferite. Numele tarii este dat de Muntele Kenya, al doilea ca inaltime din Africa. O vacanta in Kenya iti va implini toate visele: resorturile sunt luxoase si elegante, plajele sunt magice la apus, rezervatiile naturale sunt incredibile!

Alege si tu sa descoperi paradisul din Africa! Citeste in continuare »

Sejur romantic in Maroc

Regatul Marocului este o tara din nordul Africii, cu o populatie de peste 30 de milioane de locuitori si cu o istorie bogata si interesanta. Majoritatea marocanilor vorbesc franceza fluent, sunt primitori si si-au dezvoltat foarte mult turismul in ultimul timp. Cele mai mari si mai aglomerate orase din Maroc sunt Casablanca, Rabat, Fes, Marrakech, Tangier si Agadir. In ultimii 10 ani, foarte multi britanici si olandezi au ales sa devina locuitori ai Marocului, datorita vietii care are un alt ritm aici. Noi iti propunem un sejur romantic in Maroc, la un hotel elegant de 4 stele si la un pret de nerefuzat. Iata detalii…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour