Parisul  a primit de-a lungul vremii multe denumiri: de la Orasul Iubirii la Orasul luminilor.
Totodata, Parisul este potrivit oricarui tip de calator: cel care cauta agitatia unui oras mare, cel iubitor de istorie si de arte, perechilor de indragostiti, iar lista poate continua.

Dintre toate orasele lumii, orasul Paris mi se pare cel mai romantic si cred ca este perfect pentru o vacanta in doi.

O plimbare cu vaporasul pe Sena in amurg te duce parca inapoi in timp. Stai pe vaporas si privesti frumusetea orasului in timp ce culorile din jur se schimba de la un minut la altul, iar in fundal se aude muzica veche specific pariziana. Dupa plimbarea pe Sena continui seara cu o cina in doi in restaurantul din Turnul Eiffel. Odata ajuns aici cu perechea ta nu poti rata un asemenea loc! De aici, de la inaltime, poti admira luminile orasului. Parisul este intr-adevar un oras al luminilor. Oriunde te uiti in jur te fascineaza jocul de forme si lumini.

Daca vii aici cu iubitul sau iubita iti recomand sa ii pregatesti o surpriza. In ce ar consta surpriza? Ce spui de petrecerea a 3 zile in Paris descoperind cateva locuri unice. Iti propun programul “Delicatese Pariziene”!

Programul are 4 zile, iar pe langa cele 3 nopti de cazare, transferul de la aeroport la hotel (si retur) si biletul de avion ai incluse:

– tur de oras Double Decker (are loc in ziua a doua, dureaza aproximativ 2 ore si include Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame, Champs Elysees)

– degustare de vinuri, inclusiv sampanie (are loc tot in ziua a doua si dureaza 2 ore)

– vizita la Muzeul Ciocolatei (are loc in ziua a treia si dureaza aproximativ o ora si jumatate)

– in ultima seara ai o cina la Restaurantul Le Berkeley

Cum ti se pare programul? Eu as pleca si maine!

Pe langa atmosfera tipic pariziana ce are farmecul ei, numai ideea de a petrece o vacanta in doi si a avea un program ce include o cina la unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Parisului, un tur de oras ce include cateva dintre cele mai interesante locuri din Paris si o vizita la Muzeul Ciocolatei mi se par grozave!