Te-ai hotarat sa iti petreci concediul de anul acesta in Turcia si cauti modalitati de distractie in afara plajei? Nimic mai simplu! Resorturile celebre din Turcia sunt dotate cu cele mai interesante si avangardiste cluburi, unde te poti distra cu prietenii tai pana in zori. Unele au preturi mari, insa exista si baruri excelente, cu preturi medii, unde obisnuiesc sa vina localnicii in weekenduri. Iata mai jos cateva cluburi de noapte din Antalya, Turcia, pe care sa nu le ratezi…

Cluburi de noapte in Antalya

 

1. Ally’s

 

Ally’s a devenit cel mai interesant si apreciat club de noapte din Antalya, in ultimii ani. In timpul lunilor de vara, daca vrei sa petreci o noapte memorabila, ar trebui sa alegi Ally’s pentru dans si buna dispoztie.

 

Vinerea si sambata va trebui sa astepti o vreme la intrarea, clubul fiind foarte aglomerat. Atat fetele, cat si baietii isi pun cele mai bune si mai scumpe haine pentru a veni in club, acesta fiind unul select. Nu este specificat un cod vestimentar, insa lumea alege haine de seara, elegante.

 

2. Inferno

 

Inferno este un club trendy, foarte aglomerat dupa miezul noptii. Daca jungi prea devreme, s-ar putea sa nu iti placa muzica sau sa simti ca nu se intampla nimic aici. Insa nu pleca. Cum se aglomereaza, atmosfera devine incendiara.

 

Aici poti avea parte si de o intalnire romantica, clubul avand o terasa cu vedere la stele, iar tinuta poate fi casual.

 

3. Club 29

 

Club 29 este cel mai mare din Antalya, cu o capacitate de peste 2.000 de petrecareti si este unul dintre cele mai fierbinti localuri din Turcia. Club 29 ofera vederi spectaculoase asupra Antalya Marina si functioneaza ca restaurant, bar si club.

 

Restaurantul se deschide la 11 AM, iar clubul la 11 PM, hainele de seara nu sunt obligatorii, insa sunt apreciate un costum sau o rochie elegante.

 

4. Sobe Beach Club

 

Sobe Beach Club se afla in cadrul resortului Hane Hotels si este special pentru cei care adora petrecerile pana in zori la piscina. Decorat in stil mediteranian, Sobe aduna clienti de toate varstele, dornici de distractii in aer liber, cu muzica de buna calitate. Noapte se aprind faclii pe plaja, totul este inconjurat de flori exotice, iar lumea degusta vinurile si sampania casei.

 

5. Fantasia de Luxe

 

Fantasia de Luxe este un club din cadrul Hotelului de 5 stele cu acelasi nume. Designul clubului este romantic, iar cuplurile pot petrece aici seri de neuitat. Muzica este traditionala, insa dupa miezul noptii vei putea dansa si pe hituri internationale. Mancarea este excelenta, iar cocteilurile, desi scumpe, sunt printre cele mai bune din Antalya. Serviciile sunt excelente, iar tinuta este obligatoriu eleganta.