Dupa o zi de munca sau plimbari obositoare prin orase necunoscute, nimic nu este mai placut decat sa te schimbi in costumul de baie si sa te afunzi in apele albastre ale unei piscine elegante, indreptandu-te prin apa catre bar, pentru a servi cocteilul preferat. In lume exista nenumarate piscine desprinse parca din filmele SF, insa unele sunt considerate cele mai cool de pe pamant. Care sunt acestea? Iata mai jos…

 

Cele mai cool piscine din lume

 

1. San Alfonso Del Mar Pool, Algarrobo, Chile

Este inregistrata in Guinness World Record ca cea mai mare piscina din lume, avand dimensiunile unui mic orasel. Are o plaja privata, hoteluri luxoase pe margine, iar in fata vezi plaja naturala si oceanul. Oamenii nu vin sa inoate aici, cea mai populara activitate fiind kayaking.

2. Intercontinental Hong Kong Pool, Hong Kong

Aceasta piscina exclusivista are muzica subacvatica, ocupa complet acoperisul hotelului, are sezlonguri confortabie, baruri de zi si de noapte si trei piscine infinity (cool, medium si hot), care ofera privelisti incredibile ale portului Victoria.

3. Viceroy Pool at Icon Brickell, Miami

Este creati adesignerului Philippe Starck si este cea mai lunga piscina din Statele Unite, avand reflectii de oglinda si mese si scaune subacvatice, baruri si cluburi de noapte, dar si o panorama de vis.

4. Hayman Island Resort Pool Bar, Hayman Island, Australia

Este localizata exact unde se termina bariera de corali si are dimensiunile a 7 piscine olimpice. Este una dintre cele mai mari din lume! O piscina imensa cu apa de mare inconjoara piscina centrala cu apa dulce si incalzita, dar si Hayman Pool Bar. Piscina este atat de mare, incat resortul a construit patru poduri peste ea, pentru a putea comunica mai usor.

5. Marina Bay Sands Skypark Infinity Pool, Singapore

Aflata pe acoperisul lumii, deasupra imensului hotel Marina Bay, piscina este una dintre cele mai cool si mai exclusiviste zone din lume. Preturile sunt pe masura, insa privelistile, atmosfera, restaurantele si evenimentele organizate aici sunt unice. La piscina ai acces gratuit daca te cazezi la elegantul hotel din Singapore!