Incepand de astazi, voi inaugura o rubrica speciala in care va voi povesti pe unde mai calatoresc bloggerii din Romania. In ultimul an, situatia blogosferei de turism s-a schimbat mult. Se calatoreste des, se spun povesti frumoase, se fac tot felul de campanii si de proiecte interesante. De foarte multe ori, experientele acestor Travel Writers ne inspira sa alegem o anumita vacanta sau sa plecam pe un anumit traseu.

De aceea, este foarte indicat sa-i urmarim si sa le ascultam sfaturile…

Calatoriile bloggerilor (1)

1. Narcisa de la TravelGirls.ro ne povesteste foarte frumos despre Venetia si despre miturile (nejustificate) ale unei vacante in romanticul oras. “Spre deosebire de alte orase turistice, Venetia nu e plina de magazine cu magneti si suveniruri. Ele nu lipsesc dar sunt mult mai putine si predomina mai degraba magazinasele cu masti si figurine venetiene, papusi, sticla de Murano sau alte decoratiuni specifice.” Citeste mai multe aici!

2. “Despre locurile din Portugalia as putea sa vorbesc la nesfarsit, insa pana sa ajungem la ele vreau sa va impartasesc cateva motive suplimentare pentru care-mi place sa revin iar si iar pe taram portughez.” – Adriana ne povesteste despre o calatorie de suflet in Portugalia si ne da cateva sfaturi! Citeste mai multe aici!

3. Iulian Sarbu ne anunta ca al sau Trans-ferro.com implineste 3 ani de calatorii si povesti frumoase. Va recomand sa-l urmariti si sa mergeti cat mai des cu trenul, avionul, autobuzul si auto-pasul:))

4. Bianca a fost plecata intr-o expeditie pasionanta prin Lombardia si ne straneste imaginatia cu 6 imagini interesante. Asteptam povestile!

5. Razvan Pascu ne incanta cu un tablou perfect al Greciei: Santorini, insula  de vis, cu cele mai frumoase apusuri din lume! Veti gasi impresii din calatoria sa, dar si fotografii minunate. Aici!

6. Anda de la Hailabord.ro ne propune un traseu fascinant prin Romania! Iata ce puteti face intr-un weekend in tara: “De pe strada principala din Baile Tusnad (DN 12/E 578), fie cobori pe treptele de langa Biserica Catolica, fie ochesti strada ce duce la gara, dar in loc s-o iei spre acest obiectiv, faci stanga. Indiferent de calea aleasa,  vei ajunge la Lacul Ciucas si la o cale ferata, pe care o traversezi.” Mai multe aici!

7. Alex Filip aka Turistu.ro ne da cateva sfaturi foarte bune pentru o viitoare calatorie la Roma. Merita sa le cititi si sa le luati cu voi!