Turcia este apreciată pentru oferta sa generoasă de cazare şi distracţie însă hotelurile şi cluburile din oferta Nova Travel, peste 120 la număr, sunt o selecţie a celor mai bune. Vă prezentăm câteva dintre cele mai bune hoteluri din Antalya, recomandate de colegii noştri de la Nova Travel, după ce le-au vizitat în infotripul care a avut loc recent în Antalya.

Cel mai nou hotel, Titanic Deluxe Belek, are foarte multe facilităţi
Titanic Deluxe Belek, complex hotelier de 5* care funcţionează în sistem ultra all inclusive, abia a fost inaugurat în aprilie 2013, în afara faptului că este nou fiind recomandat şi pentru oferta bogată de petrecere a timpului liber şi a facilităţilor oferite turiştilor.

Titanic Deluxe Belek este construit pe o suprafaţă exterioară de 170.000 mp, având şi o poziţie deosebită, pe malul unui râu, pe care poţi să ajungi la mare la bordul unui vaporaş. Titanic Deluxe Belek are nu mai puţin de 10 piscine interconectate, plus un bazin olimpic, piscine cu tobogane, miniclub, Spa.

O gramadă de baruri (lobby bar Cordelia, Irihs Pub, Caprice-patisserie, Pool Bars, Beach & Disco Bar, Lounge Bar, bowling bar) care de care mai atrăgătoare îi aşteaptă pe oaspeţi, ca de altfel cu greu rezistă tentaţiei bucatelor foarte fine şi variate care se servesc la cele 7 rstaurante, unul principal şi 6 tematice a la carte.

După cum se vede, nu sunt uitaţi nici gurmanzii şi nici cei care ţin regim, care au un “colţ” dedicat lor. Programele de animaţie sunt variate, pornind de la cursurile de dans, showuri acrobatice, muzică live, petreceri conceptuale, la cursurile yoga & pillates şi până la gătit. Seara, la Disco Bar, au loc petreceri foarte animate, deosebite, la care te poţi distra, indiferent de vârstă, până târziu în noate.

Relaxarea continuă şi ziua: se pot practica multe sporturi aici, pornind de la tenis de masă, la volei pe plajă, basket, fitness, tenis şi lista continuă. Trebuie ştiut că dimensiunea celei mai mici camere este de 34 mp, că se pot închiria camere în vile cu acces direct la piscină sau chiar şi vile întregi.

Ca imagine de ansamblu: Titanic Deluxe Belek este un resort foarte elegant, cu o atmosferă liniştită şi chiar boemă, cu spaţii aerisite, cu alei umbrite de pinii unde se refugiază veveriţele… Făcut pentru a te simţi bine, Titanic Deluxe Belek este un loc unde îţi doreşti să te reîntorci.

Otium Eco Club Side, pentru familiile cu copiii
O destinaţie perfectă pentru familiile cu copii este Otium Eco Club din Side, clasificat la 5*, care funcţionează în sistem all inclusive.

Acest complex, construit pe o suprafaţă de 51.000 mp, este recomandat pentru calitatea seriviciilor sale şi pentru facilităţile “dedicate” familiilor cu copii, pornind de la cluburi, grădiniţe, săli de dormit şi pînă la locuri de joacă şi piscine, trei la număr, din care una interioară, încălzită. Cei mici mai au „rezervat” şi club întins pe o suprafaţă de 3.200 mp, un bufet special în restaurantul principal şi unul în Mini Club, un mini golf şi, în fiecare seară, program de discotecă.

Nici părinţii nu au fost uitaţi, aceştia având la dispoziţie un restaurant principal plus altele a la carte, baruri, programe de animaţie şi concursuri, internet cafe, disco în aer liber, aquapark cu 3 topogane, muzică live. Oaspeţii pot practica diferite sporturi, fiind aşteptaţi pentru aceasta pe terenurile de tenis, baschet, mini fotbal, la aerobic, la mesele de tenis şi de biliard, baschet, sala de fitness. Lista facilităţilor Otium Eco Club Side continuă cu centrul wellness&spa, piscina interioară incalzită, pe plajă putând fi practicate o gramadă de sporturi. Plaja este la aproximativ 400 de metri de hotel şi se asigură shuttle.

Atmosfera din acest hotel este foarte relaxantă, totul este verde, foarte curat, personalul este foarte îndatoritor, este un loc numai bun în care să uiţi de viaţa de zi cu zi şi să-ţi încarci bateriile, alături de cei dragi ţie! Copiii şi părinţii lor sunt trataţi regeşte aici!

Xanadu, în top de 13 ani
Xanadu Resort, Belek este recomandat de consultanţii Nova Travel în principal pentru luxul şi facilităţile multiple incluse în preţul pachetului de servicii turistice. Situat pe malul mării, Xanadu, clasificat la 5*, oferă servicii all inclusive foarte apreciate de cei care i-au trecut pragul, mulţi dintre ei devenindu-i clienţi fideli în timp în cei 13 ani sărbătoriţi de la inaugurarea sa. Mare lucru să te menţii în topul preferinţelor atât timp într-o zonă în care apar hoteluri noi, din ce în ce mai bune, în fiecare an.

Desfăşurat pe o suprafaţă totală de 135.000 mp, Xanadu are o arhitectură impresionantă, care te transpune într-un loc idilic, înapoi în timp, într-un decor de cetate antică. Toate drumurile duc către “grădina interioară”, locul unde sunt amplasate piscinele ( din care 2 sunt pentru copii) şi topoganele de apă, precum şi amfiteatrul unde au loc spectacolele. Per ansamblu, complexul Xanadu este compus dintr-o clădire principală cu 4 etaje, 12 vile, totalizând 420 camere complet utilate, fiind bine de ştiut că se pot închiria şi vile întregi, cu o suprafaţă totală de 220 mp, dotate cu tot ce ţi-ai putea dori de la un hotel într-o o vacanţă.

Lista facilităţilor clubului Xanadu este foarte lungă: 5 restaurante, din care patru a la carte, cafenele, baruri, piscină interioară cu jacuzzi, centru fitness, centru SPA şi un disco. Poţi să te plimbi relaxat pe aleile clubului Xanadu ca într-un parc, drumul către plaja întinsă fiind mărginit la un moment dat de un râu, peste care trece podul care te conduce către plajă.

Xanadu este potrivit şi pentru organizarea diferitelor întâlniri de business, care se pot organiza în sălile de conferinţe sau în centrul de afaceri. Nici copii nu au fost uitaţi, lor fiindu-le dedicate mini cluburi şi locuri de joacă, babysitting şi bucate adecvate lor, chiar şi pebtru bebeluşi, la borcănel…

Sunt o mulţime de sporturi care se pot practica aici, pe cele 5 terenuri de tenis cu iluminare nocturnă, pe terenul de mini fotbal şi cel de golf, plus voleiul, baschetul, polo. Poţi învăţa să tragi cu arcul, să joci tenis de masă, să exersezi mişcările de aerobic, gimnastică, stretching, windsurfing, canoeing…Sper că nu am uitat ceva! Centru SPA este luxos, deosebit, fiind apreciate printre altele hamam-ul, tratamentele cosmetice şi cele 10 camere pentru masaj.

Xanadu este un loc deosebit de rafinat, pornind de la arhitectura sa la mancarea servită, te simţi preţuit şi răsfăţat într-o vacanţă aici. E un loc de care cu siguranţă îţi vei aduce aminte!


Alte noi hoteluri deosebite din Antalya pe care vi le recomandă Nova Travel, în curând.