Incepand de astazi, voi inaugura o noua rubrica pe blog. Aceasta se numeste Trend Alert si isi propune sa va dezvaluie cele mai fierbinti si mai fashion destinatii ale lumii, cele mai spectaculoase cluburi, restaurante, hoteluri, palate sau gradini. In general, locurile acelea in care ai vrea sa te muti definitiv sau sa petreci o luna de miere alaturi de persoana iubita, sa te distrezi pana in zori sau sa ai parte de aventura vietii tale. Si pentru a incepe in stil mare, astazi va voi povesti despre 7 cluburi de noapte din New York, orasul care nu doarme niciodata!

Viata de noapte din New York

Nu cred ca mai exista in aceasta lume un oras mai vibrant si mai plin de surprize ca New York-ul. Aici poti fi oricine doresti, poti fi bogat sau sarac, tanar sau batran, vesel sau trist. Orasul are cate ceva pentru fiecare. Iar cluburile, restaurantele si barurile sale sunt atat de fascinante, incat va fi dragoste la prima…noapte petrecuta pe ringul de dans. Iata unde te trimitem…

1. Dizzy's Club Coca-Cola

Situat in Lincoln Center, Dizzy's Club se mandreste cu interpreti de jazz consacrati. Luni poti asculta noii veniti in muzica americana, iar in restul saptamanii cantareti celebri. Atmosfera este… ametitoare!

2. B.B. King's Blues Club & Grille

Muzica live pe toate gusturile, de la blues si jazz pana la hip-hop si funk sau chiar heavy metal. Duminica poti asista la spectacole de gosspel. Este un club pentru cunoscatori!

3. Gotham Comedy Club

Cel mai bun loc unde poti asista la spectacole de stand-up comedy, Gotham este pe piata din anii '90 si se mentine in top. Interiorul stilat surprinde magia anilor '20 din New York, iar atmosfera este condimentata cu cele mai grozave cocteiluri.

4. The Apollo Theater

Teatrul are o istorie bogata in lansarea celor mai talentati interpreti de culoare din America. Din 1935, Apollo a fost gazda spectacolelor tinute de Nat King Cole, Sammy Davis Jr, Stevie Wonder, The Jackson 5 si multi altii. Este un club cu istorie si cu atmosfera de poveste. Garantam distractie pe cinste!

5. Blue Note

Crema jazz-ului mondial a fost aici, de la B.B. King si Roberta Flack pana la Manhattan Transfer si Spyro Gyra. Blue Note garanteaza cel mai bun jazz si o atmosfera cosmopolita. Imbraca-te vintage si comanda un Martini!

6. 40/40 Club

40/40 este un fel este un bar sportiv exclusivist, iar Jay-Z este coproprietar. Preturile piperate si cele 15 LCD-uri si 8 plasme garanteaza o vizionare placuta a meciurilor de baseball si fotbal american intr-o companie selecta. Daca vrei sa te simti rasfatat, bogat si celebru, te invitam la o seara fabuloasa in compania altora… ca tine:)

7. Cielo

Considerat unul dintre cele mai tari cluburi din New York City, Cielo este locul unde muzica house traieste. Dar poti asculta si alte genuri – afro-latino, soul, techno si jazz. Atmosfera este relaxata, preturile sunt medii, iar publicul este tanar si elegant. Vino aici pentru o seara de neuitat, tipic new-york-eza.