Vacanta de vara este poate cea mai asteptata perioada din an, dupa Craciun. Strangem bani, ne gandim la destinatii, facem cercetari, intrebam prietenii si ne hotaram greu unde sa ne petrecem cele 1-2 saptamani de concediu, dupa un an intreg de munca. Este si normal! Toata lumea isi doreste sa aiba parte de relaxare, de servicii de exceptie, sa fie scutita de evenimente neplacute si sa se distreze pe cinste. Desi pare complicat, le poti avea pe toate acestea in vacanta. Alege o agentie de turism profesionista, explica-i planurile si asteptarile tale, alege destinatia si un hotel elegant si gata! Vei avea o vacanta asa cum visezi. Pentru calatorii dornici de cultura, plaje de vis si distractii le recomandam cateva hoteluri de 5 stele, cu all-inclusive, din Antalya, Turcia.


Datorita serviciului pus la dispozitie de Dertour – Charter Turcia – veti ajunge aici rapid si in siguranta, iar hotelurile de mai jos sunt printre cele mai bune din lume. In plus, multe dintre plaje sunt decorate cu Blue Flag, semn de distinctie si excelenta.

Haideti sa vedem 5 hoteluri de 5 stele in Antalya, recomandate de Dertour:

1. Maxx Royal Belek Golf Spa 5*

Localizare: hotelul este amplasat langa plaja la 1 km de centrul orasului Belek , 35 km de aeroportul din Antalya si la 45 km de centrul Antalyei.

Facilitati: Maxx Inclusive – 17 Baruri si Cafenele; Bauturi locale si de import, alcoolice si non-alcoolice, suc proaspat de fructe; Gama Coca Cola si apa minerala San Pellegrino sau Uludag Premium Mineral Water; Patiserie, Cafea si Ceai; Toate bauturile servite la bar sunt in ambalajele originale; Oferte speciale in restaurante si baruri; Servirea bauturilor la sezlonguri in zona piscinei si a plajei.

Servicii speciale pentru persoane oficiale, vile, maldives villa, apartamente speciale, categoria business, detinatori si directori de agentii, cupluri in luna de miere, oaspeti fideli; Servicii de intampinare; Servicii speciale extra; Servicii Maxx gratuite pentru Luna de miere. Restaurante Maxx (principal, pentru copii), 5 restaurante A`la Carte- Italian, Japonez, Mediteraneean, Taverna Greceasca si So Long , Patiserie, Pool Snack, Adult Snack, Aqua Snack, Gozleme House, Bistro, Baruri, Centru de conferinte si congrese, Miniclub (1-17 ani).

Camere: hotelul dispune de un numar total de 429 suite. Cu vedere la mare , cu vedere la teritoriul hotelului, sau cu vedere la piscina. Camerele sunt dotate cu halate de baie, papuci de casa, digital key system-acces, seif digital, internet prin cablu de mare viteza, wc, jacuzzi, dvs player ( in unele camere) si aer conditionat.

2. Mukarnas Spa Resort 5*

Localizare: hotelul este situate direct pe plaja de nisip si pietris. Side se afla la 25 km, iar Alanya la 30 km departare.

Facilitati: un lobby bar, acces la internet wireless în lobby, internet cafe (inclus), mini market, boutique, coafor, sala TV, sala de jocuri cu bowling, restaurant cu terasa si 4 à la carte restaurante (italiana, turca, chineza si fructe de mare, cu rezerve), cafenea, club de noapte si un centru spa cu piscina interioara. În complexul bine întretinut în aer liber este o piscina mare, piscina separata pentru copii, un alt bazin cu tobogan (4 ore) si o terasa la soare, care va invita sa leneviti. Paturi, saltele, prosoape si umbrele la piscina si plaja sunt incluse.

Camere: camere spatioase si moderne cu telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, (ore limitate), uscator de par, baie / WC si balcon.

Tip masa: Mese: Mic dejun, prânz si cina tip bufet. Mic dejun tarziu. În timpul zilei gustari, inghetata, bomboane de bumbac, napolitane, cafea / ceai si produse de patiserie. Gustare noaptea tarziu. Cina în restaurantul à la carte. Locale alcoolice si non-alcoolice, bauturi de 24 de ore. Minibar cu bauturi racoritoare si apa umplut zilnic.

3. Sensimar Kemer Marina

Localizare: hotelul este amplasat langa plaja, intr-un frumos golf. Plaja este decorada cu Blue Flag. In apropiere se afla zona de magazine din Kemer.

Facilitati: cu receptie, gratuit Wi-Fi în hol, în sala de conexiuni la internet prin cablu, un restaurant principal, mai multe baruri si un restaurant a la carte “Gastronomie”, oferind preparate din bucataria mediteraneana si o terasa cu vederi uimitoare, piscina. Sensimar zona de plaja, cu bar pe plaja, în fata hotelului si Parcul Moonlight, care este de 5 minute de mers. Parcul este deschis, cu plaja de nisip, locuri de divertisment si o piscina suplimentara. La piscina, sezlonguri si prosoape gratuite.

Camere: dotate cu baie / WC, uscator de par, seif (gratuit), TV satelit, mini bar (cu taxa), aer conditionat (centralizat), telefon direct, balcon sau terasa.

Tip masa: Demipensiune: dimineata si seara, tip bufet în restaurantul principal. Restaurant a la carte.

4. Hotel Limak Atlantis de Luxe 5*

Localizare: hotelul este amplasat langa plaja de nisip cu pietris, la o distanta de 4 km de centrul Belek.

Facilitati: includ 9 lifturi, lobby bar, radio, internet cafe (contra cost), colt TV, sala de jocuri, magazin de suveniruri, mini market, coafor, restaurant principal cu terasa, 6 restaurante à la carte (turcesc, sushi si indian, inclusiv, italianesc, mexican si un restaurant fructe de mare contra cost), mai multe baruri, disco, amfiteatru si spa cu piscina interioara (extrasezon). Gradini bine întretinute, veti gasi zona de piscina magnifica, cu mai multe piscine, Aqua parc (4 slide-uri) si o piscina separata pentru copii si o terasa la soare, bar pe plaja si Snack-/Pool-. Paturi, saltele, prosoape si umbrele de soare la piscina si plaja sunt incluse. Serviciu medical, la cerere, pentru o taxa.

Camere: cu telefon, televizor, seif, minibar, aer conditionat (ore limitate), uscator de par, baie / WC si balcon.

Tip masa: toate mesele tip bufet. Mic dejun tarziu. În timpul zilei gustari. Cafea / ceai, produse de patiserie, inghetata (ora). Gustare noaptea. 1 x sederea à la carte (rezervare necesara). Produse la nivel local alcoolica unele internationale si non-alcoolice, bauturi de 24 de ore (lobby bar). Minibar aprovizionat zi de zi cu apa, bauturi racoritoare si bere.

5. Kempinski Hotel The Dome 5,5*

Localizare: hotelul este amplasat pe plaja in Belek, la 35 km de Antalya si la 25 km de aeroportul Antalya.

Facilitati: restaurant principal cu bufet deschis, lobby bar, snack bar pe plaja, trei restaurante A`La Carte cu specific pescaresc, traditional turcesc si italienesc; 8 baruri in cadrul complexului hotelier. Magazine, coafor, centrul de infrumusetare, doctor, baby sitting, spalatorie si curatatorie, sala de internet – toate aceste servicii se platesc.

Camere: dotate cu balcon / terasa, vedere spre mare sau gradina, baie privata cu cada / dus, uscator de par, A / C, telefon direct, mocheta – in vile, minibar, seif, TV satelit, muzica si pay TV.

Tip masa: all Inclusive: mic dejun, brunch, prânz si cina tip bufet sau à la carte restaurante (rezervari necesare), cafea / prajitura, gustari la miezul noptii, bauturi alcoolice locale si standard de import, bauturi racoritoare, cu mese si la baruri în jurul ceas, minibar reaprovizionat zilnic.

Pentru rezervari: www.dertour.ro/ro/detalii-contact