Dupa multa munca, stres si probleme, a venit timpul sa te relaxezi. Pentru cei mai multi dintre noi, concediul este un “eveniment” mult dorit si numaram zilele pana la plecare. Insa, pentru a beneficia de o relaxare totala si de o perioada de vis, trebuie sa stim sa “navigam” printre zecile sau poate sutele de oferte de pe piata. Cum sa facem cele mai bune alegeri pentru a avea parte de o vacanta lipsita de stres? Iata mai jos detalii…

 

Ofertele Last Minute

Este foarte important sa cunosti avantajele unei oferte last minute:

– daca nu ai ales pana acum cand si unde vei pleca in vacanta, ofertele Last Minute pot fi o surpriza placuta!
– vei pleca imediat in vacanta, fara sa mai stai pe ganduri si fara sa te stresezi cum vei calatori si unde te vei caza;
– ofertele Last Minute sunt foarte bune si ca pret – mult mai ieftine decat ofertele clasice, de sezon;
– multi calatori cu experienta urmaresc exact aceste oferte, pentru ca sunt foarte bine puse la punct: ai cazare la un hotel elegant, transport si masa, iar preturile sunt mici;
– ofertele Last Minute promoveaza destinatii aglomerate (de exemplu, Turcia), iar daca te grabesti vei putea avea vacanta de vis la un pret mult mai mic decat ai sperat;
daca totusi preturile ti se par mult prea mici, afla ca nu este nicio „capcana” la mijloc, ci acelea sunt ultimele locuri libere ramase, locuri de care pot profita doar cativa norocosi, numarul lor fiind limitat;
– cu ajutorul acestor oferte iti poti organiza o vacanta pe ultima suta de metri si sa pleci imediat;
– economisesti sume importante, care cu siguranta nu vor fi inutile in bugetul familiei.

Este timpul pentru vacanta ta All Inclusive!

O vacanta All Inclusive inseamna buna dispozitie, relaxare totala, lipsa grijilor legate de transport, cazare si masa – un concediu de vis!

Dertour prin Eurolines Romania a lansat anul acesta un produs cu totul special: un charter pentru Turcia, care te va purta in cel mai frumos concediu din viata ta. In plus, specialistii TUI iti recomanda aceasta destinatie pentru peisajele sale de vis, pentru hotelurile fabuloase, pentru serviciile exceptionale si pentru activitatile, atat culturale, cat si distractive, pe care le poti desfasura pe plajele/in orasele din Turcia.

Un pachet All Inclusive recomandat de Dertour include:

– bilet de avion dus/intors cu plecare din Bucuresti
– toate taxele de aeroport
– cazare 7 nopti in camera dubla, intr-un hotel elegant din Turcia
– masa in sistem all inclusive
– asistenta pe tot parcursul vacantei tale
– un concediu personalizat pe masura dorintelor si viselor tale!

 

Iata cele mai bune oferte All Inclusive Turcia recomandate de Dertour:

1. Hotel Eftalia Village 5*, Alanya

Tarif: 333 euro/persoana/sejur
Plecari: 11.06. si 18.06.2012

Localizare: hotelul este situat la 120 km de aeroportul orasului Antalya, la 18 km de orasul Alanya, la 4 km de Indjecum, la 50 m de plaja proprie – trecere subterana.

Hotelul dispune de piscina exterioara mare, 2 piscine exterioare mai mici si una cu 3 tobogane, piscina interioara, piscina pentru copii, mini club, loc de joaca pentru copii, disco, animatie, baie turceasca, sauna, masaj, jacuzi, centru fitness, centru de frumusete, teren de tenis, volei, baschet, sporturi nautice motorizate si nemotorizate, sala de jocuri, 1 restaurant in sistem bufet, 1 restaurant a la carte, 4 baruri: bar in hol, bar pe plaja, bar la piscina, disco bar, curatatorie, sala TV, internet cafe, magazine, sali de conferinta.

Eftalia Village are 372 camere din care 167 camere standard, 43 suite, 110 camere family cu 2 dormitoare, 48 camere family cu 3 dormitoare si 4 camere pentru persoanele cu disabilitati fizice. Camerele sunt dotate cu baie proprie, telefon, seif, balcon, uscator de par, telefon cu linie directa, TV satelit, aer conditionat, balcon.

Vezi oferta aici!

2. Hotel Gold Safran 4* Alanya

Tarif: 349 euro/persoana/sejur
Plecari: 8.06, 11.06, 15.06 si 18.06.2012

Hotelul Gold Safran este situat in Obagol, la 2,5 km de Alanya, la 125 km de Aeroportul din Antalya si la 200 m de plaja.

Hotelul a fost renovat in anul 2007 si dispune de o suprafata de 9.360 mp. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu preparate culinare traditionale deosebite, piscina exterioara si alte facilitati pentru petrecerea timpului liber, oferind astfel un sejur linistit si relaxant.

In structura de cazare a hotelului exista 158 de camere, dintre care 76 family (cu un dormitor si un living, in dormitor sunt 2 paturi twin, iar in living se gaseste un pat matrimonial si o canapea) si 82 de camere triple. Toate camerele au in dotare: baie proprie, uscator de par, TV-Satelit, telefon direct, mini bar, aer conditionat si balcon.

Vezi oferta aici!

3. Hotel Palmet Resort 5*, Kemer

Tarif: 499 euro/persoana/sejur
Plecari: 08.06 si 11.06.2012

Palmet Resort Hotel 5* este situat pe plaja, la 800 m de orasul Kemer. Printre dotarile si serviciile puse la dispozitia turistilor de Palmet Resort Hotel se numara receptia deschisa 24 de ore/zi, magazine, lift, bar/pub, servcii de spalatorie chimica si facilitati pentru intalniri de afaceri.

Alte facilitati: o piscina acoperita, jacuzzi, sala de forta, sauna, spa, sporturi acvatice, piscina in aer liber, masaj si altele. Fiind unul din hotelurile cu cele mai inalte standarde din Kemer, oaspetii se vor putea bucura de o localizare excelenta si o atmosfera linistita.

Toate camerele sunt dotate cu instalatie de climatizare, birou, uscator de par, seif, cada si dus. Turistii se pot bucura de cele mai intalte standarde de confort, avand in cadrul resortului absolut tot ce este necesar unei sederi cat mai placute pe litorarul turcesc intr-un hotel de lux.

Vezi oferta aici!

Daca doresti sa pleci in datele de 15 si 18 iunie 2012, preturile la pachetele descrise anterior sunt urmatoarele:

Hotel La Mer 5*, Kemer – 555 Euro/pers./sejur

Hotel Palmet Resort 5*, Kemer – 512 Euro/pers./sejur

Pentru mai multe informatii iti stau la dispozitie consultantii Dertour. Tel.: 031.438.7321/22, office@tui-trevelcenter.ro sau direct pe site.