Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta in antalya

Specialități culinare de încercat în Antalya

Sursa foto: Shutterstock.com

Bogata gastronomie a Antalyei, influențată de locația sa situată între Munții Taurus și Marea Mediterană, este o parte esențială a fiecărei călătorii în această regiune magnifică a Turciei. Aromele provenite din pădurile răcoroase de la munte, câmpurile fertile și adâncurile mării se amestecă armonios împreună pentru a forma o cultură culinară ce aduce o imensă plăcere oricăruia care o explorează.

Citeste in continuare »

5 locuri istorice uimitoare în regiunea Antalya, Turcia

Sursa foto: muratart/Shutterstock.com

Situată în sud-vestul Turciei, pe coasta Mării Mediterane, provincia Antalya este celebră pentru resorturile sale de vis, în care plajele cu nisip auriu, apa turcoaz și hotelurile all-inclusive fac ca sejurul fiecărui turist să fie fără de cusur. Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care frumoasa regiune este poreclită Riviera Turcească.

Dar dincolo de plaje însorite și de resorturi perfecte, în Antalya vei descoperi orașe vechi, ruine romane, sate pitorești, stânci uimitoare, golfuri izolate și peisaje spectaculoase. Cel mai important, această regiune se mândrește cu numeroase situri istorice bine conservate și cu așezări antice care datează de mii de ani. Citeste in continuare »

5 Hoteluri de 5 stele in Antalya

Vacanta de vara este poate cea mai asteptata perioada din an, dupa Craciun. Strangem bani, ne gandim la destinatii, facem cercetari, intrebam prietenii si ne hotaram greu unde sa ne petrecem cele 1-2 saptamani de concediu, dupa un an intreg de munca. Este si normal! Toata lumea isi doreste sa aiba parte de relaxare, de servicii de exceptie, sa fie scutita de evenimente neplacute si sa se distreze pe cinste. Desi pare complicat, le poti avea pe toate acestea in vacanta. Alege o agentie de turism profesionista, explica-i planurile si asteptarile tale, alege destinatia si un hotel elegant si gata! Vei avea o vacanta asa cum visezi. Pentru calatorii dornici de cultura, plaje de vis si distractii le recomandam cateva hoteluri de 5 stele, cu all-inclusive, din Antalya, Turcia.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour