Ras Al Khaimah este unul dintre cele șapte emirate care alcătuiesc Emiratele Arabe Unite. Chiar dacă nu este la fel de cunoscut precum Dubai și Abu Dhabi, Ras Al Khaimah s-a remarcat ca fiind o destinație perfectă atât pentru plaja cât și pentru nenumărate senzații tari în natură.
Astfel, de la munți la plaje întinse și păduri de mangrove, Ras Al Khaimah este cu certitudine o destinație care trebuie explorată măcar o dată în viață!

Cu toate acestea, nicio zi de plajă sau de aventură nu este completă fără o binemeritată relaxare într-un resort gândit special pentru confortul și bunăstarea vizitatorilor săi!

Vă propunem să le descoperiți mai jos, și să vă convingeți chiar voi de ce Ras Al Khaimah este supranumit “emiratul bijuterie”.

BM Beach Hotel Ras Al Khaimah 4*

Sanctuarul luxuriant al Hotelului Bin Majid Beach este construit să ofere o experiență cu adevărat memorabilă într-un cadru unic, îmbinând vederea la o frumoasă întindere de plajă cu amplasarea în inima orașului Ras Al Khaimah. Astfel, la numai 50 de minute de mers cu mașina de Dubai International Aeroport sau 15 minute de Ras Al Aeroportul International Khaimah, BM Beach combină ospitalitatea tradițională cu confortul modern într-o destinație de clasă mondială, unde grădinile tropicale, marea și nisipul contribuie la un sejur de neuitat.
Tipuri de cameră:
• Rustic Deluxe Vedere la oraș
• Rustic Deluxe – Vedere la mare
• Rustic Premium – Vedere la oraș
• Rustic Premium – Vedere la mare
Program All Inclusive:
• Orar all inclusive (AIP) (11:00 – 00:00)
• Trei mese incluse – Mic dejun, prânz & cina (bufet sau meniu fix) la restaurantul Al Rahala
• O gustare după-amiază la Aqua Pool Bar – 15:00 – 17:00.
• Unlimited House pentru băuturi alcoolice & non-alcoolice de la Restaurantul Al Rahal, Arcadia Cafe, Waves Beach Bar, Pebbles Pub Bar.

Mövenpick Resort Al Marjan Island 5*

Mövenpick Resort Al Marjan Island aduce nivelul de ospitalitate ce a consacrat brandul, în Emiratul Ras Al Khaimah. Noul resort este o destinație premium pentru familii, cupluri și aventurieri ce doresc să exploreze Ras Al Khaimah. Resortul este unul de cinci stele, are 418 camere spațioase, dotate cu canapele extensibile, apartamente și cabane, fiecare având balcon și vedere la mare, spre Golful Arabiei. Mövenpick Resort oferă o experiența completă a insulei Al Marjan, cazarea de lux incluzând și o serie de cabane elegante, amplasate chiar pe malul mării, dotate cu propriile lor piscine și terase private.

Rixos Bab Al Bahr Ras Al Khaimah 5*

Resortul Rixos Bab Al Bahr este situat pe plajă, beneficiind de nisipul alb a insulei Marjan din Ras Al Khaimah. Acesta se află la 70 km distanță față de Aeroportul International Dubai. Destinație potrivită pentru relaxare, complexul oferă tot confortul oaspeților săi. Cunoscut pentru serviciile ALL-INCLUSIVE, pe care le deține, hotelul are o varietate de restaurante și baruri unde se pot petrece după-amiezi liniștite și seri animate. Perfect pentru tineri, cupluri și familii cu copii, locul oferă servicii personalizate și reușește, cu succes, să satisfacă nevoile tuturor oaspeților săi.

FACILITĂȚI

  • Recepția hotelului funcționează 24/24.
  • Servicii animație, după cum urmează:
    • Rixy Kid Club ( 4-12 ani) – cinema, art&craft, discotecă, babysitting
      Program: 13:00 – 17:00
    • Club pentru adolescent ( 10-17 ani) – jocuri de masă ( UNO, Jenga, Nu te supara frate, etc.), play-station, masă de billiard/soccer, piscină.
      Program: 18:00 – 23:00
  • Family and Couples – seri cu muzică live, show-uri de dans, echipe de acrobații internațional
    Program: în fiecare seară
  • Servicii SPA: 2 camere de tratament (special pentru femei/ bărbați) – tratamente faciale, masaj, tratamente de detoxifiere, etc.
  • Activității sportive: volei pe plajă, fotbal, baschet, pilates, yoga, Zumba, gimnastică, tenis de masă, jet-sky, water-sky, fly-fish, banana boat.
  • Activitățile nautice se realizează pe plaja privată a hotelului.
  • Complexul are 8 piscine și un parc acvatic. 4 piscine sunt în aer liber: 3 pentru sport și una de tip infinity pool. O piscină este dedicată copiilor, iar alte 2 pisicine se află în zona SPA.
  • Centru de fitness cu antrenor personal.
  • Sala de conferințe cu capacitate între 120-880 de participanți.
  • Hotelul organizează și evenimente speciale. Există sali/ zone speciale pentru nunți.

The Cove Rotana Resort Ras Al Khaimah 5*

Resortul The Cove Rotana din Ras Al Khaimah este situat pe malul apei, având o vedere inedită către Golful Arabian. Aflat la doar 20 min. de aeroport, acesta este destinația perfectă pentru călătoriile de relaxare adresate cuplurilor, familiilor cu copii și grupurilor de prieteni, dar și pentru călătoriile în scop de afaceri. Situată în nordul Emiratelor Unite Arabe, stațiunea oferă o experiență de neuitat turiștilor săi.
Hotelul are 349 camere și 43 de unități de cazare independente, de lux, cu 1-3 dormitoare. Unitățile de cazare au un design cu influențe nubiene, care oferă un aer tradițional locului. Fiecare vilă/cameră are terasă/balcon intim și baie cu duș.

Dacă v-am făcut curioși, vă invităm să descoperiți oferta completă DERTOUR pentru o vacanță perfectă în Ras Al Khaimah.

Sursa foto: dertour.ro