Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: jamaica

5 Insule din Caraibe pe care să le vizitezi

Sursa foto: Natala Barsukova/Shutterstock.com

Alcătuit dintr-un grup de aproximativ 7000 de insule, arhipelagul Caraibe este locul unde se găsesc unele dintre cele mai frumoase peisaje marine din întreaga lume. Cunoscută pentru oamenii săi prietenoși, plaje curate, briză caldă și ape albastre limpezi, este greu să găsești o destinație de vacanță mai bună decât Caraibe. Indiferent dacă ești dornic de o escapadă aventuroasă sau visezi doar la puțină relaxare și liniște, acesta este locul cel mai potrivit în care să mergi.

Citeste in continuare »

Atracții turistice de neratat în Jamaica

Sursa foto: ajlatan/Shutterstock.com

Binecuvântată cu plaje cu nisip alb strălucitor, ape de toate nuanțele de albastru și cu o cultură diversă și interesantă, Jamaica este una dintre destinațiile preferate ale călătorilor care explorează ținuturile Caraibelor. Mai mult, această țară insulară are parte de o climă caldă pe tot parcursul anului, fiind astfel o destinație de vacanță grozavă atât în lunile de vară, cât și în perioada sezonului rece. 

Descoperită de Cristofor Columb în anul 1494, Jamaica este cunoscută mai mult pentru numărul mare de munți pitorești pe care îi adăpostește. Dar vizitatorii care îi explorează ținuturile au parte de mult mai multe surprize plăcute! Pe lângă faptul că pot să-i viziteze minunile naturale și peisajele spectaculoase, ei pot practica scuba diving, windsurfing si snorkeling, au ocazia de a vedea splendorile arhitecturale din Spanish Town, fosta capitală a țării, pot vizita celebrul Muzeu al lui Bob Marley și se pot delecta cu bunătățile culinare jamaicane, renumite în întreaga lume pentru aromele lor unice.

Există atât de multe atracții în Jamaica, atâtea locuri interesante de vizitat și atâtea lucruri de făcut, încât niciodată nu ai putea vedea și face totul într-o vacanță de doar două sau trei săptămâni. Dar, cu siguranță, te vei simți grozav încercând! 

Citeste in continuare »

Ce sa faci intr-o vacanta in Montego Bay, Jamaica

Sursa foto: Lucky-photographer/Shutterstock.com

Jamaica este una dintre cele mai exotice destinatii pe care le poti lua in considerare atunci cand iti planifici vacanta. Cu plaje impresionante, o istorie care a fost scrisa rand pe rand de spanioli, britanici si oameni ai locului, dar si cu peisaje montane deosebite, Jamaica are, fara doar si poate, ce sa iti ofere.

Analizand insula, vei descoperi ca Montego Bay este una dintre atractiile principale ale locului, in conditiile in care inglobeaza cu succes o multime de obiective turistice si de activitati interesante.

Citeste in continuare »

Jamaica – cele mai populare obiective turistice

*Sursa foto: Lucky-photographer/Shutterstock.com

Majoritatea turistilor care n-au ajuns inca in Jamaica cred ca tot ce vor putea face pe teritoriul din Caraibe este sa leneveasca pe plaja si sa se bucure de soare. Nimic mai fals! Este adevarat ca Jamaica este renumita pentru plajele sale, insa acestea nu sunt singurele locuri care merita vizitate. Citeste in continuare »

Top 10 atractii turistice din Jamaica

jamaica-foto-lucky-photographer

*Sursa foto: Lucky-photographer / Shutterstock.com

Cunoscuta ca loc de nastere al stilului raggae, Jamaica are un tezaur de bijuterii naturale. Plajele aurii, muntii de smarald, marea turcoaz, cascadele, recifurile de corali, padurile tropicale, raurile si izvoarele minerale sunt doar cateva dintre atractiile de invidiat ale insulei. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour