Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: cipru

Cipru, una dintre cele mai bune destinații de vacanță pentru vara aceasta

Sursa foto: MarinaDa/Shutterstock.com

Când vine vorba de destinații de vacanță de vară, de cele mai multe ori tindem să ne gândim la Grecia, Spania, Italia sau Bulgaria, locuri binecuvântate de soare, pe care românii s-au obișnuit să le viziteze în ultimii zece ani. Pentru un pic de variație, de ce să nu vizitezi Ciprul în această vară? Vremea este la fel de plăcută ca în celelalte țări menționate mai sus, țara are o cultură foarte bogată, iar peisajele sale sunt, pur și simplu, impresionante. 

Citeste in continuare »

De ce ar trebui să vizitezi Cipru în această vară?

Sursa foto: kirill_makarov/Shutterstock.com

Vara vine întotdeauna cu o poftă nestăvilită de a-ți afunda picioarele în nisip fierbinte, a face baie într-o mare liniștită și clară și de a te bucura de cele mai delicioase preparate. Sunt o mulțime de locuri în lume care îți pot oferi asta, însă unul dintre cele mai accesibile și ofertante este Cipru. Pe lângă mare, soare, nisip și bucate alese, Cipru oferă și alte ingrediente perfecte pentru o vacanță reușită:

  • Istorie bogată;
  • Peisaje care îți taie rasuflarea;
  • O mulțime de sporturi și activități pline de adrenalină;
  • O cultură turistică foarte bine ancorată în realitatea cipriotă. Serviciile sunt, de cele mai multe ori, excelente, în așa fel încât te vei simți extrem de bine în această țară.

Citeste in continuare »

Ce poți face într-o vacanță în Larnaca, Cipru?

Sursa foto: Vera Larina/Shutterstock.com

Cipru este o destinație de vacanță din ce în ce mai căutată de români. Cu bilete de avion ieftine, cu plaje frumoase, o climă perfectă în aproape orice perioadă a anului și o istorie extrem de bogată, Cipru are ce să-ți ofere chiar și dacă stai mai mult de o săptămână în vacanță.

Dacă vrei să îți organizezi cât mai bine escapada în cea mai mare insulă din Mediterană, iată câteva idei de activități și obiective.

Citeste in continuare »

Porneste intr-o aventura plina de legende si istorie in Cipru! Descopera ofertele Dertour pentru seniori

*Sursa foto: Palis Michalis / Shutterstock.com

Fermecatoarea insula din Mediterana, Cipru, reprezinta destinatia ideala pentru vacanta, caci, din punct de vedere turistic, este extrem de ofertanta. Pe langa peisajele care te lasa fara grai, plajele si zonele naturale incantatoare, pe insula Afroditei regasiti numeroase situri arheologice, ce servesc drept marturie pentru bogata istorie locala. Citeste in continuare »

Cipru – ghid turistic

Cipru (5)Cu totii suntem in cautarea vacantei perfecte si de cele mai multe ori, vacanta perfecta include peisaje deosebite, mare, soare si nisip. Cipru este o destinatie care iti poate oferi cam tot ceea ce iti doresti. Este o insula destul de mare, situata in Marea Mediterana si are ca vecini tari ca Grecia, Turcia, Siria, Liban, Israel, Fasia Gaza si Egipt. Datorita peisajelor deosebite si a plajelor foarte placute, Cipru este o destinatie turistica moderna, in care isi doresc sa ajunga foarte multi turisti. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour