*Sursa foto: Palis Michalis / Shutterstock.com

Fermecatoarea insula din Mediterana, Cipru, reprezinta destinatia ideala pentru vacanta, caci, din punct de vedere turistic, este extrem de ofertanta. Pe langa peisajele care te lasa fara grai, plajele si zonele naturale incantatoare, pe insula Afroditei regasiti numeroase situri arheologice, ce servesc drept marturie pentru bogata istorie locala.

Descoperiti Larnaca, cea mai veche asezare din Cipru

Odata ajunsi in Larnaca, veti fi captivati de frumusetea locului, caci mixul dintre modern si traditional, artefactele exemplar conservate, promenadele inconjurate de vegetatie exotica iti vor starni curiozitatea si pofta de explorat.

Ofertele Dertour pentru seniori:

  • 7 nopti de cazare la Hotelul Golden Bay 5* – 598,5 euro/persoana

Hotelul este situat pe plaja Dhekalia, in imediata apropiere de zona cu restaurante, baruri, si taverne si la 12 km. de centrul orasului Larnaca.

Hotelul dispune de o capacitate de 193 de spatii de cazare, decorate modern, cu vedere asupra marii si a piscinei.

Beneficiati de o zona generoasa de restaurante si de baruri si de o gama variata de preparate din bucataria nationala si internationala. Relaxarea este, de asemenea, garantata, caci dispuneti de un centru Spa, de o zona de entertainment si sport, doua piscine, jacuzzi, centru fitness si doua terenuri de tenis.

Rezerva-ti cazarea: http://bit.ly/2FewFf4

  • 7 nopti de cazare la Hotelul Sun Hall 4* – 605,5 euro/persoana

Hotelul este localizat in centrul orasului, oferind o priveliste panoramica asupra falezei si marii. Fiind situat in zona magazinelor si centrelor comerciale, acest hotel este potrivit si pentru amatorii de cumparaturi.

Dispune de o capacitate de 131 de camere, modern mobilate, dotate cu acces internet wireless, TV, uscator de par, aer conditionat, minibar/frigider.

In plus, beneficiati de numeroase excursii incluse in program, avand posibilitatea sa descoperiti traditiile cipriote, satele pitoresti, locurile sfinte, teatrele, casele si bazilicile romane.

Rezerva-ti cazarea: http://bit.ly/2CUgPIV

  • 7 nopti de cazare la Hotelul Lordos Beach 4* – 640,50 euro/persoana

Hotelul este situat in Golful Larnaca si dispune de 175 de spatii de cazare moderne, dotate cu facilitatile necesare unei vacante perfecte.

De asemenea, aveti la dispozitie un restaurant, unde puteti servi o gama larga de preparate culinare, ori va puteti relaxa la unul dintre cele patru baruri disponibile.

Beneficiati  de o piscina interioara si de una exterioara, teren de tenis, centru fitness. Zona de relaxare dispune de servicii precum: sauna, masaj, tratamente corporale si faciale.

Copiii se bucura de un parc acvatic, loc de joaca si programe de animatie.

Rezerva-ti cazarea: http://bit.ly/2Epz8Sx

Consulta toate ofertele Dertour pentru seniori: http://bit.ly/2CWdmJg