*Sursa foto: S-F/Shutterstock.com

Dubai este cu siguranta orasul superlativelor. Aici totul se face la cel mai inalt nivel, iar constructiile din Dubai stabilesc  pe zi ce trece noi recorduri. Fie ca vorbim despre cea mai inalta cladire din lume, cel mai mare centru comercial, cea mai mare insula creata de om, cea mai mare fantana muzicala sau despre cel mai luxos hotel, pe toate le poti admira in Dubai. Cu toate atractiile turistice de aici, nu e de mirare ca numarul turistilor este in crestere in fiecare an, iar cererea pentru vacantele exotice in inima desertului este din ce in ce mai mare.


Visezi la o vacanta exotica in orasul luxului si al opulentei? Dertour iti transforma visul in realitate! Afla toate detaliile despre ofertele noastre in urmatorul link.


Pe langa toate recordurile detinute de orasul din Emirate, in Dubai poti admira, mirosi si fotografia cea mai spectaculoasa expozitie de flori din lume. Dubai Miracle Garden este o gradina botanica ce se intinde pe o suprafata de 72.000 de metri patrati din Dubailand. Inaugurata in 2013 de Ziua Indragostitilor, Dubai Miracle Garden a surprins inca de la inceput prin varietatea si frumusetea tipurilor de plante ce se gasesc in perimetrul gradinii. Dubai Miracle Garden nu este numai cea mai spectaculoasa, ci si cea mai mare gradina botanica din lume, adapostind peste 100 de milioane de flori.

*Sursa foto: dvoevnore/Shutterstock.com

Cu alei serpuite si flori colorate de-o parte si de alta, peisajul care ti se arata in fata ochilor cand intri in gradina botanica din Dubai te va face sa te simti precum Alice in Tara Minunilor. De toate formele, culorile si marimile, florile din gradina sunt aranjate in diverse forme, care mai de care mai deosebite. Pe masura ce inaintezi si te apropii de centrul gradinii vei fi si mai surprins de tot ce se afla aici.

*Sursa foto: S-F/Shutterstock.com

Paunii imensi care stau de straja, casele decorate in intregime cu florile inmiresmate si morile de vant amplasate ici colo te vor fascina si-ti vor purta pasii ca intr-un basm scris pentru tine. Oriunde privesti florile iti sunt alaturi si chiar de vrei sa te opresti din explorat, curiozitatea te va duce pe toate cararile secrete ale gradinii.  Dupa ce admiri minunile florale concepute de sute de mesteri, poti face o plimbare romantica pe sub arcadele in forma de inima.

*Sursa foto: Rebius/Shutterstock.com

Iti recomandam sa iti rezervi cel putin jumatate de zi pentru a explora paradisul floral din Dubai. Nu te grabi, lasa-te patruns de parfumul florilor aduse de pe toate continentele si fotografiaza tot ce iti iese in cale.

Ce mai poti sa vizitezi in Dubai?

Cum spuneam si la inceput, Dubai este un oras al superlativelor in care sansele sa te plictisesti sunt minime. Daca te-a obosit plimbarea indelungata printre florile de toate tipurile expuse la Miracle Garden, te poti relaxa la unul din restaurantele de langa Burj Khalifa. Aici, te poti bucura de preparate delicioase gatite de bucatari cunoscuti in toata lumea in timp ce admiri fantanile dansatoare. In fiecare seara, dupa ora 18, fantanile prind viata la fiecare jumatate de ora si danseaza pe ritmuri orientale sau pe acorduri clasice.

*Sursa foto: Laborant/Shutterstock.com

Daca ai mai multe zile la dispozitie, ar fi pacat sa nu faci o vizita in desert. Traieste la maximum clipele de adrenalina din masinile ce te vor purta intr-o cursa nebuna printre dunele de nisip si mai apoi gusta din preparatele traditionale servite in mijlocul desertului.


Am stabilit obiectivele turistice, acum e timpul pentru cazare. Nu-ti face griji, echipa Dertour este alaturi de tine si iti recomanda cele mai bune unitati de cazare din Dubai. Bucura-te de un sejur de 5 nopti in hotelul Citymax Hotel Bur Dubai la un pret promotional de 415 euro/persoana.  Pretul include transportul cu avionul din Bucuresti in Dubai, transferul de la aeroport la hotel, 5 nopti de cazare si micul dejun. Pentru mai multe detalii accesati linkul urmator link sau apelati un expert Dertour la numarul de telefon 031 438 73 21.