*Sursa foto: Tsalvit/Shutterstock.com

Cea mai mare insula din Caraibe ascunde unele dintre cele mai frumoase si spectaculoase locuri din lume. Cuba, caci despre ea este vorba, este cu siguranta un paradis tropical la care viseaza multi sa ajunga. Imaginea comunismului promovata in pasi de dans latino, bauturile fine, petreceri nesfarsite si plajele nisipoase intinse si fine sunt doar cateva dintre simbolurile acestui taram minunat. 

*Sursa foto: possohh/Shutterstock.com

Inca din anii 1950, Cuba a aratat un potential imens in ceea ce priveste turismul si dezvoltarea economica. In perioada aceea, paradisul tropical din Caraibe era invadat de turistii americani, in timp ce europenii doar visau la destinatii exotice. Cluburile, cazinourilie si hotelurile de la maginea plajelor erau pline cu turisti dornici de distractie, iar economia din Cuba inflorea cu fiecare sezon ce trecea. Totusi, lucrurile bune n-au durat foarte mult, iar la venirea lui Fidel Castro la conducerea tarii sistemul socialist a pus stapanire pe intregul teritoriu. Desi inceputul perioadei socialiste nu a fost unul prielnic turismului extern, ba dimpotriva, astazi turistii redescopera meleagurile tropicale din America Centrala si revin incantati in fiecare an.

*Sursa foto: San Hoyano/Shutterstock.com

Pe langa contextul social-politic care reprezinta un magnet pentru turisti, culoarea vibranta a strazilor cubaneze si veselia specifica localnicilor contribuie la cresterea popularitatii acestei destinatii. Toate astea sunt ajutate de un mediu natural incredibil de frumos care te relaxeaza de indata ce ajungi.

Cele mai populare locuri din Cuba pentru turisti:

  • Havana
  • Varadero
  • Trinidad
  • Guardalavaca
  • Cayo Coco
  • Parque Nacional Vinales
  • Baracoa

Daca paradisul ar purta un nume, acela sigur ar fi Caraibe! Nu ne crede pe cuvant, convinge-te singur intr-o vacanta de vis pe meleagurile cubaneze. Profita de ofertele Dertour si planifica-ti vacanta mult dorita. Mai multe detalii in urmatorul link: http://bit.ly/2qI1MeE


Varadero – locul cu cele mai uimitoare plaje din Cuba

*Sursa foto: Anna Jedynak/Shutterstock.com

Printre locurile minunate pe care trebuie neaparat sa le vizitezi in Cuba se afla Varadero, unul dintre cele mai importante puncte turistice din tara. Situat in nordul tarii, la mica distanta de orasul Havana, Varadero gazduieste peste 60 de hoteluri, restaurante si magazine. Fiind considerat locul cu cele mai frumoase plaje din Cuba, Varadero este foarte popular in randul turistilor de pretutindeni.

Majoritatea turistilor care ajung aici aleg pachetele all inclusive intr-unul din hotelurile de lux situate in apropierea plajei pentru a se asigura ca vor avea parte de o vacanta lipsita de griji si plina de momente frumoase. Pentru vacanta iti propunem unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Varadero – Hotel Memories Varadero Beach.

Hotelul Memories din Varadero este ideal pentru o escapada romantica sau o vacanta de familie, oferind o gama larga de servicii de calitate. Cotat cu 4 stele, hotelul este o adevarata oaza de liniste intr-o mare agitata. Resortul dispune de peste 1000 de camere elegante si spatioase, patru piscine, opt baruri si restaurante. Dupa ce te relaxezi in incinta resortului, iti recomandam sa faci o plimbare pe stradutele inguste, pavate cu piatra cubica, in care sa descoperi spirtul latin pe acorduri de chitara.

Pachetul Dertour care include transport din Bucuresti pana in Cuba, transferul de la aeroport la hotel si 7 nopti de cazare in regim all inclusive are pretul de 1059 euro/persoana. Afla mai multe detalii din link-ul urmator – http://bit.ly/2pXhC2i sau de la unul dintre expertii nostri – 031 438 73 21.