unanhaihuiDertour a lansat un proiect inedit, o premieră în industria turistică românească.

Pentru un an, o membră a echipei de management va călători într-un tur al lumii, pentru a documenta scris, foto şi video experienţa sa prin 25 de ţări, adresată şi customizată pentru clienţii Dertour.

Un an si 25 de tari situate de la un capat la altul al mapamondului.
Peste 60.000 kilometri pe care ne-am propus sa ii parcurgem.
200 de locuri unice de pe planeta in care dorim sa ajungem.

Acestea sunt “coordonatele” principale ale proiectului inovativ sustinut de Grupul Eurolines Romania, in colaborare cu gigantul german TUI Travel.

Urmand trendul ascendent a companiei noastre in sectorul turistic si in consens cu demersurile sale din zona inovatiei si a excelentei, dorim ca proiectul “Un an haihui” sa inspire oamenii sa calatoreasca si sa descopere cu placere lumea inconjuratoare.

Ca parte din World of TUI, ne-am dedicat misiunii de a asterne un zambet pe chipul oamenilor, oferindu-le inspiratie, experiente unice si amintiri de neuitat.

Credem ca impartasind cu ei trairile si povestile acestui an petrecut haihui, avem sansa de a picura acel strop de inspiratie care sa ii determine sa porneasca in propria lor calatorie, indiferent de destinatie, buget sau statut.

Traseul calatoriei nu se va limita numai la obiectivele foarte cunoscute, ci va explora și rute mai putin promovate, dar la fel de interesante, demne de vizitat!

La fel de important, proiectul nostru este gandit ca un instrument de informare pentru consultantii nostri de vanzari, care urmeaza un proces continuu de pregatire.

Peste 250 de consultanti din peste 75 de agentii din Romania, Germania si Rep. Moldova vor putea sa foloseasca informatii colectate la prima mana din destinatiile in care ajungem.

Echipa care a plecat un an haihui in jurul lumii este formata din: Anca Dușe, Advertising Manager pentru Dertour & Eurolines și Bogdan Niță, antreprenor si partener in două start-up de succes din domeniul IT.

Mai multe detalii despre proiect, dar si povesti interesante despre calatoriile celor doi, gasiti deja pe unanhaihui.ro