Situat în zona de nord a Capitalei, la doar 10 minute de oraș, Therme București este un concept de wellness pentru un stil de viață modern, orientat către starea ta de bine. Plecând de la preocuparea pentru o viață echilibrată, am creat o ambianță de vacanță care să îți permită să te deconectezi cu totul de agitația cotidiană.

Therme București te așteaptă 365 zile pe an cu o temperatură interioară de 29-30 de grade Celsius și o temperatură a apei de aproximativ 33 de grade Celsius. Apa termală extrasă de la o adancime de 3.1 km alimentează 10 piscine, 4 saune umede și 16 tobogane.

Pentru ca natura să se întâlnească cu omul în cel mai plăcut cadru, Therme București găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, printre care peste 1.500 de palmieri, nenumărate orhidee și alte specii de plante unice.

Facilitățile de entertainment și relaxare sunt complet noi în România, transformând Therme București într-o destinație ideală pentru întreaga familie. Este locul perfect în care poți experimenta cultura stării de bine la cel mai înalt nivel.

Cel mai mare centru de relaxare și divertisment din Europa, construit greenfield, găzduiește și cel mai mare sistem interior de tobogane din România (16 tobogane), cu o lungime totală de 1.5 km. Piscina cu valuri din zona Galaxy, cu o suprafață de 560 m², este cea mai mare de acest gen din România.

Clădirea Therme are o înaltă eficiență energetică, asigurată de încălzirea complexului prin schimb termic al apei pentru 90% din zilele unui an.

Gazda celei mai mari  plantații de palmieri din Europa (1.500 de exemplare aduse din 6 țări), Therme București a devenit din vara anului 2017 și cea mai mare locație de vacanță outdoor. Cea mai mare plajă urbană din Europa, Sands of Therme, are 30.000 m² si o piscină tropicală de 720 m², cu 1.500 de șezlonguri pe nisip, pool bar și Beach Club.

Arhitectural, clădirea Therme Bucuresți este construită ca o serie de elemente unicat în România. Fațada autoportantă are o greutate de 1.100 tone. Acoperișul corpului The Palm este un colos transparent de 150 de tone și are o suprafață de 900 m², fiind cel mai mare acoperiș retractabil montat într-o zonă seismică. O altă premieră este și fațada corpului Galaxy, ea având cea mai mare deschidere fără stâlpi, de peste 50 de metri.

Toate cele trei zone distincte din cadrul centrului au avut parte, de la lansare și până astăzi, de extinderi, dotări suplimentare, noi oportunități de distracție și relaxare.

Therme București este răspunsul la dorința ta de a profita cât mai mult de timpul tău liber. Fie că îți dorești o vacanță după o săptămână plină, puțină relaxare alături de prieteni, o zi de distracție cu întreaga familie sau câteva ore de răsfăț la saună însoțite de ritualuri de wellness doar pentru tine, aici este locul perfect. Totul la doar 10 minute de București.
Zona de wellness și saune are o capacitate de 800 de persoane simultan. Designul îmbină elementele clasice cu elemente de avangardă, de la gradene etajate la saune tematice și cabine de masaj. 

Noutatea absolută din zona Elysium este reprezentată de cele 6 saune tematice, unde se pot face ritualuri de relaxare și de frumusețe (împachetări cu miere, peeling, aufguss sau ședințe de aromaterapie) pentru o stare generală de bine.

La Therme București, fiecare minut din timpul tău este despre cultura stării de bine.