*Sursa foto:  VarnaK/Shutterstock.com

Noiembrie se anunta a fi o luna linistita, cu zile mai putin calduroase. Desi nu este una dintre perioadele “oficiale” pentru vacanta, in noiembrie poti sa te bucuri de ceva mai multa liniste, indiferent de locatia aleasa pentru ca numarul turistilor este destul de scazut si preturile sunt mult mai mici.

In Romania, luna noiembrie este asociata cu haine groase, paltoane lungi, incaltaminte impermeabila si cu temperaturi din ce in ce mai scazute. Daca nu esti fanul lor, te invitam sa descoperi cateva destinatii in care soarele inca lumineaza cerul, iar temperaturile nu scad sub 20 de grade.

1. Andalucia

Pentru inceput, ramanem pe meleaguri europene si iti propunem cateva destinatii de pe batranul continent in care te poti relaxa sub razele soarelui si te poti incarca cu suficienta vitamina D pentru urmatoarea perioada.

Noiembrie este luna ideala pentru o vacanta in Spania. In timp ce toata lumea incepe deja sa se streseze cu privire la pregatirile pentru sarbatorile de iarna, tu te poti relaxa intr-una dintre cele mai frumoase zone ale Spaniei, Andalucia.

Daca nu stii exact ce ai putea sa vizitezi, incearca unul dintre urmatoarele orase: Malaga, Sevilla, Cadiz si Cordoba. De asemenea, daca te bate gandul sa iti faci o vacanta ceva mai lunga poti include pe langa cele de mai sus si Gibraltarul.

Intra in legatura cu unul dintre expertii nostri si solicita o ofera personalizata. Mai multe detalii pe www.dertour.ro

2. Maroc

Agadir este un oras super marocan situat pe coasta de vest a continentului African. Desi atunci cand te gandesti la lumea araba iti trec prin minte o serie de zvonuri si restrictii halucinante, poti sta fara griji. Marocanii s-au obisnuit cu turistii si cu faptul ca acestia nu urmeaza aceleasi reguli ca si localnicii si au devenit din ce in ce mai toleranti fata de acestia. In plus, in functie de orasul pe care il vizitezi ai sa intalnesti divese influente europene care te vor face sa crezi ca n-ai parasit nicicand batranul continent.

Agadir este o statiune cu plaje intinse si hotelurile de toate tipurile. Daca iti doresti totusi sa incerci ceva mai “exotic”, te poti caza la unul dintre riad-urile din regiune, un fel de pensiuni decorate in stilul traditional.

Intra in legatura cu unul dintre expertii nostri si afla care sunt cele mai bune oferte catre Agadir. Mai multe detalii pe www.dertour.ro

3. Insulele grecesti

Cine spune ca Santorini, Zakynthos, Mykonos, Thassos sau Creta sunt destinatii destinate numai sezonului cald?! Intr-adevar, nu poti face plaja in noiembrie, insa te poti bucura de frumusetea naturala a acestor locuri intr-o perioada mult mai linistita si mai avantajoasa ca pret.

Daca ai visat intotdeauna sa vezi cu ochii tai casutele albe din Santorini sau morile de vant din Mykonos, insa te feresti de aglomeratie, iti recomandam cu toata caldura sa incerci sa le descoperi intr-o luna de toamna. Preturile scad cu mult fata de tariful practicat in lunile de vara, iar vremea iti permite de cele mai multe ori sa renunti la jacheta si pulovere in favoarea unui tricou sau a unei bluze subtiri.

Intra in legatura cu unul dintre expertii nostri si afla care sunt cele mai bune oferte catre insulele grecesti. Mai multe detalii pe www.dertour.ro

4. Dubai

Epicentrul opulentei este acum mai disponibil ca niciodata. Odata ce temperaturile scad, vremea devine mult mai suportabila decat in lunile de vara si poti explora in liniste frumusetea acestui oras extravagant.

Noiembrie aduce in Emirate o vreme excelenta si preturi foarte bune pentru unitatile de cazare. Fiind o luna fara vreo sarbatoare anume si cu putine concedii, noiembrie este ideala pentru a-ti organiza o vacanta in taramul nisipurilor aurii si al zgarie-norilor.

Intra in legatura cu unul dintre expertii nostri si afla care sunt cele mai bune oferte catre Dubai. Mai multe detalii pe www.dertour.ro

5. Thailanda

O alta destinatie exotica foarte accesibila in luna noiembrie este Thailanda. Cunoscuta atat pentru plajele superbe, cat si pentru resort-urile de lux ce se gasesc in zona la un super pret, Thailanda reprezinta alegerea ideala pentru cine nu s-a saturat de plaja in timpul verii.

De asemenea, poti alege sa vizitezi mai multe insule si regiuni din jur, iar astfel nu vei avea nicio sansa sa te plictisesti pe taramurile asiatice.

Intra in legatura cu unul dintre expertii nostri si afla care sunt cele mai bune oferte catre Thailanda. Mai multe detalii pe www.dertour.ro