Abu Dhabi, foto Aleksander KarpenkoMai sunt doar cateva zile in care poti profita de reducerile QATAR AIRWAYS. Discount-urile ajung pana la 30%, iar perioada de calatorie poate fi oricand in perioada 15 septembrie 2016 – 31 iulie 2017.

Am gasit pentru voi cateva destinatii exotice al caror bilet de avion costa sub 400 euro (zbor dus intors, cu toate taxele incluse). Biletele de avion pot fi rezervate pana pe 5 septembrie.

Dubai

Atunci cand faci referire la Dubai nu poti sa nu remarci ca totul este la superlativ. Daca in urma cu multi ani aici era doar un sat de pescari, incepand cu anii 2000 aici s-a dezvoltat o adevarata industrie turistica. Chiar daca zona se afla in desert iar temperaturile sunt foarte ridicate, asta nu inseamna ca aici nu vei gasi o multime de turisti, centre comerciale uriase sau chiar o partie de schi.

Sa nu mai aducem vorba despre celebrul hotel de 7* Burj Al Arab, Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume sau celebra fantana arteziana din centrul orasului Dubai.

Cu siguranta Dubaiul aduce ceva magic pentru vizitatorii sai, iar o vizita in acest oras te va face sa iti doresti sa te intorci aici cat mai curand.

Tarif: 299 euro pentru o persoana.

Abu Dhabi

Ramanem tot in Emiratele Arabe Unite, mai exact in Abu Dhabi; probabil cel mai bogat oras arab. La fel ca si Dubaiul, Abu Dhabi a cunoscut o continua si rapida evolutie, insa orasul pastreaza traditiile beduine si tot ce tine de Islamism. In oras se gasesc cladiri cu o arhitectura moderna, moschei, dar si bazaruri orientale. Toate acestea fac din Abu Dhabi sa fie poate unul dintre cele mai luxoase si moderne orase din lume.

Nu trebuie sa ratezi moscheea Sheikh Zayed, Palatul Emiratelor, muzeul Ocupatiilor Traditionale, parcul Ferrari, turnurile Etihad sau o plimbare pe frumoasa faleza.

Tarif: 309 euro pentru o persoana

Hong Kong

Hong Kong-ul te va fascina inca de la inceput. Acest teritoriu a apartinut de Marea Britanie timp de aproape 100 de ani, zona crescand foarte mult fata de restul Chinei. In anul 1997, Marea Britanie a cedat teritoriul Chinei cu conditia ca acesta sa ramana o regiune administrata special, cu o economie libera.

Asemanarile dintre Hong Kong si orasele din Marea Britanie este foarte mare; exista chiar si autobuze supra-etajate iar traficul se desfasoara pe partea stanga.

In Hong Kong, cel mai mare centru financiar al Asiei, poti vizita insula Lantau (aici se gaseste si cea mai mare statuie din bronz in aer liber a luui Buddha), parcul de distractii Ocean Park, celebra Golden Bauhinia, etc.

Alte destinatii sub 400 euro:

Jebel Ali (Dubai) – 289 euro/persoana

Kuwait – 379 euro/persoana

Sharjah (Dubai) – 339 euro/persoana

Mai multe detalii si lista completa cu orasele care se afla in promotie poti afla la 031 438 73 21, oferte@dertour.ro sau in agentiile Dertour si Eurolines

*Sursa foto: Aleksander Karpenko / Shutterstock.com