Bodrum Beach Resort 2Atunci cand esti tanar este cea mai buna perioada sa cunosti intreaga lume. Experientele altor tari, ale altor culturi si ale unor noi persoane cunoscute, pot sa iti ofere o noua perspectiva asupra vietii si sa te educe.

Dat fiind faptul ca sunt sute de destinatii turistice, care mai de care mai interesante, in intreaga lume, alegerea locului de vacanta poate sa fie una destul de dificila. Nu le poti vedea pe toate, insa poti alege cele mai bune solutii.

Chiar daca esti tanar, confortul trebuie sa fie unul dintre punctele pe care le vizezi atunci cand vrei sa calatoresti, asadar, atunci cand iti alegi destinatia de vacanta, este bine sa acorzi o atentie sporita hotelului in care vei dormi.

Daca inca nu te-ai hotarat care este urmatoarea destinatie de vacanta pe lista ta, iti prezentam 5 locuri si 5 hoteluri perfecte pentru tineri, din care te vei intoarce cu experiente de neuitat:

1) Irene Apartments, CorfuIrene Apartments

Daca iti doresti sa cunosti cultura greceasca la intensitate maxima si sa te bucuri de plaje deosebite, ape curate, caldura si mancare buna, atunci Corfu este insula pe care trebuie sa ajungi. Este un loc in care fiecare hotel are propria plaja (sau aproape fiecare hotel), distractia este extrem de bine dezvoltata, existand atat viata de noapte cat si obiective turistice deosebite, cum ar fi cel mai mare parc acvatic din Sud Estul Europei sau un Muzeu al bancnotelor.

In ceea ce priveste statiunile, poti sa vizitezi in fiecare zi a sederii tale pe insula cate una si tot nu le vei termina. Sunt multe, diferite si atractive.

Ceea ce este foarte important insa, este faptul ca serviciile oferite pe insula Corfu sunt de cea mai buna calitate. Daca iubesti viata si distractia, iti recomandam Hotelul Irene Apartmens. Situat in Agios Gordios, ofera tot ce ti-ai putea dori de la o unitate de cazare: plaja si distractie in imediata apropiere (300 de metri pana la plaja si 20 de metri pana la centrul statiunii), posibilitatea de a pleca in calatorii de o zi in toata insula Corfu si tarife atractive. Hotelul atrage prin faptul ca ofera chicineta cu frigider si plite pentru gatit, in asa fel incat poti sa iti gatesti singur, o amplasare ce dezvaluie un peisaj spectaculos si o gradina deosebita, de 1000 de metri patrati, din care cu siguranta vei pleca foarte greu. Aici este si o piscina pentru balacelile din acele zile in care marea nu este atat de linistita precum ti-ai dori.

2) Bodrum Beach Resort din BodrumBodrum Beach Resort

Calatorim din Grecia catre alte plaje deosebite, in Bodrum, Turcia. Cunoscuta pentru serviciile de foarte buna calitate oferite de hotelieri, statiunea Bodrum atrage publicul tanar printr-un numar impresionant de obiective. Plaje izolate, taverne deosebite, mancare buna si orase antice in imediata vecinatate, toate te vor face sa iti doresti o sedere cat mai lunga.

Printre unitatile de cazare recomandate in Bodrum, se numara si hotelul Bodrum Beach Resort, care se mandreste cu nu mai putin de 4 stele si le ofera turistilor un complex cu 220 de camere si 18000 de metri patrati de proprietate amenajata.

Bodrum Beach Resort dispune de zone de relaxare cu tenis de masa, darts sau fitness, de restaurante cu mancare delicioasa si de o plaja privata aflata la doar 100 de metri de hotel. Un lucru foarte interesant este faptul ca accesul la plaja se face prin intermediul unui pasaj subteran.

De asemenea, hotelul ofera posibilitati de distractie inedite, cum ar fi un tobogan acvatic. Fara doar si poate, daca ajungi in Turcia, acest hotel este unul pe care trebuie sa il iei in considerare.

3) Piscis Park, IbizaPiscis Park

Ibiza, este unul dintre cele mai colorate locuri ale intregii Spanii si abunda vara de vara de tineri dornici de distractie. Practic, atunci cand spui Ibiza te gandesti automat la cluburi legendare, la distractie pana in zori si la plaje impecabile. Ajuns aici, nu poti rata sporturile nautice, numeroasele cocktailuri exotice, cu adevarat delicioase si de ce nu, ciclism montan. Da! Este un loc perfect pentru iubitorii de natura si de bicicleta. Practic, este locul care poate sa faca fericit orice tanar, indiferent de preferintele muzicale sau de pasiunile pe care le are.

Un alt punct forte al insulei, este reprezentat de statiunile si de unitatile sale de cazare. Cala Cracio, San Antonio si Santa Eulalia ofera hoteluri impecabile, plaje curate si ape deosebit de albastre si de cristaline. Un hotel pe care il poti lua in considerare atunci cand ajungi in Ibiza este Piscis Park. Situat in statiunea San Antonio, este ideal pentru tineri. Plaja este la doar 150 de metri de hotel iar statia de plecare a autobuzelor si a Ferry-Boat-urilor catre capitala insulei este la doar 300 de metri. Practic, poti ajunge oriunde, cu usurinta. Hotelul pune la dispozitia turistilor toate facilitatile de care au nevoie: Snack Bar, cafenea, restaurant, piscina, sezlonguri si posibilitati de distractie cum ar fi biliardul, iti pot ocupa din timpul de relaxare si iti pot oferi o doza in plus de distractie.

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.