vacanta all inclusive 2017

O vacanta excelenta incepe cu pregatirile premergatoare escapadei. Alegerea perioadei, locatiei, hotelului, restaurantelor si celorlalte activitati joaca un rol important in succesul unei vacante de vara.

Pentru ca ii scapa de grija mancarii si a cazarii, din ce in ce mai multi turisti aleg statiunile unde pot gasi resorturi all-inclusive unde se pot bucura de servicii ireprosabile si se pot relaxa fara sa isi faca griji pentru bugetul de vacanta. Daca si tu vrei sa gasesti cel mai bun loc pentru vacanta de vara care sa ofere servicii all-inclusive, echipa Dertour te ajuta si iti prezinta cele mai bune statiuni pentru vara anului 2017.

Turcia

analya

Turcia este cunoscuta pentru serviciile all-inclusive prezente la toate resorturile 4 si 5 stele. Una dintre statiunile care sunt la mare cautare pentru vacanta de vara a anului 2017 este Alanya, un oras din provincia Antalya ce beneficiaza de o pozitie favorabila dezvoltarii turismului. Pe langa plajele intinse si apa curata, locuitorii din Alanya se lauda cu numeroasele festivaluri care se organizeaza in oras. Printre cele mai cunoscute sunt Festivalul de Arta si Turism care are loc la inceputul lunii iunie, Festivalul  International de Cultura si Arta ce se desfasoara in luna octombrie si Festivalul de Jazz Alanya care este organizat in prima saptamana a lunii septembrie.

Ofertele pentru resorturile din Alanya incep de la 420 euro de persoana si ajung pana la 800  euro in functie de camera si perioada aleasa. Alte doua destinatii populare de pe litoralul turcesc care se afla printre preferintele romanilor sunt Lara si Belek.

Grecia

rhodos

Peisajele de vis cu care ii incanta pe turisti, serviciile ireprosabile, mancarea delicioasa si preturile mici sunt doar cateva dintre motivele pentru care turistii romani aleg sa isi petreaca vacantele de vara pe litoralul grecesc. Este arhicunoscut faptul ca grecii sunt gazde extraordinare si le place sa petreaca la fel de mult ca romanilor. Statiunile lor sunt pline an de an de turisti straini care vin sa descopere frumusetile naturale ascunse pe insulele grecesti.

Una dintre statiunile unde te poti bucura de cateva resorturi ce functioneaza in regim all-inclusive este Rhodos. Pentru un sejur de 7 nopti de cazare la un hotel de patru stele preturile incep de la 510 euro de persoana pentru rezervarile facute din timp si variaza in functie de perioada aleasa. Pretul include si biletele de avion din Bucuresti si transferul de la aeroport la hotel.

Bulgaria

albena

In topul destinatiilor pentru vacanta de vara nu puteam sa nu includem una dintre cele mai populare tari in randul turistilor romani ce aleg sa isi faca vacantele peste hotare. Bulgaria, caci despre ea este vorba, este cunoscuta pentru implementarea regimului all-inclusive la aproximativ toate unitatile de cazare si pentru calitatea serviciilor oferite.

Printre statiunile de top ale Bulgariei se numara Albena, Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Nessebar si Duni. Pentru o vacanta de 7 nopti, in regim all-inclusive, la o unitate de cazare cotata cu 3 stele din Albena, preturile incep de la 163 euro de persoana pentru rezervarile facute din timp. Pentru hotelurile de 4 stele preturile incep de la 211 euro pentru un sejur de 7 nopti. Preturile includ numai cazarea si mesele.

Gran Canaria, Spania

gran canaria

*Sursa foto: Valery Bareta/Shutterstock.com

Avand temperaturi ideale pentru o vacanta la plaja pe tot parcursul anului, Gran Canaria este alegerea potrivita pentru orice perioada. Gran Canaria face parte din arhipeleagul Insulelor Canare si reprezinta o comunitate autonoma a Spaniei.

Considerata cea mai buna alternativa europeana pentru o vacanta in Caraibe, Gran Canaria isi incanta turistii cu plajele interminabile cu nisip fin. Aceasta destinatie exotica este preferata de catre turistii care calatoresc in cuplu, ce cauta un loc linistit si curat in care sa se poata relaxa. Pentru un sejur in Gran Canaria preturile incep de la 1050 euro de persoana. In pret sunt incluse biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel, 7 nopti de cazare si toate mesele sunt asigurate.

Romania

Mera resort, venus

In Romania, numarul unitatilor de cazare care functioneaza in regim all-inclusive creste de la an la an, iar acest lucru nu poate decat sa ii bucure pe iubitorii litoralului romanesc. Printre ofertele disponibile pentru litoralul din Romania in perioada vacantei de vara se afla un sejur de 7 nopti intr-un hotel de 3 stele in statiunea Jupiter si o vacanta care include acelasi numar de nopti, doar ca de data aceasta hotelul este unul de 4 stele situat in statiunea Venus.

Preturile pentru o vacanta in doi pe litoralul romanesc in regim all-inclusive incep de la 300 euro de persoana si variaza in functie de perioada aleasa.

*Sursa foto: Ditty_about_summer/Shutterstock.com