Dertour la UntoldDoar doua saptamani ne mai despart pana la cel mai asteptat festival al verii, UNTOLD. Armin Van Buuren, Tiesto, Parov Stelar, Faithless, Scooter si multi alti artisti de renume international vin la Cluj-Napoca in perioada 4 – 7 August 2016. Prima editie a festivalului a castigat premiul “Best Major European Festival” si anul acesta organizatorii tintesc mult mai sus, estimand ca vor avea peste 300.000 de participanti.

De aceea, pentru toti fanii muzicii house si techno care vor merge la Untold, avem o veste foarte buna. Nu mai trebuie sa iti faci griji pentru calatoria la Cluj-Napoca.

Dertour este partenerul oficial de travel la Untold si cu noi distractia incepe inca de la plecarea spre Cluj-Napoca. Distanta nu este un impediment, ci din contra, este cel mai bun preludiu pentru o experienta cu adevarat unica, experienta Untold Festival.

Pentru a-ti oferi o calatorie de neuitat, am cautat cele mai bune variante de a ajunge in Cluj-Napoca si am pus la cale super experiente care incep inca de la plecarea de acasa.

Special pentru tine si gasca ta am pregatit DOUA TIPURI DE TRANSFERURI CATRE CLUJ-NAPOCA / UNTOLD: cu autocarul si cu avionul, in functie de ceea ce preferi.

1. Economisteste banii de bere si mergi la Untold cu autocarele Eurolines

Daca vrei sa te distrezi cu gasca ta pana la Cluj-Napoca si daca vrei sa iti economisesti banii de bere, autocarul este o optiune perfecta.

Autocarele Eurolines pleaca spre Cluj-Napoca din 6 orase: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov si Baia Mare. Pretul biletelor difera in functie de orasul de plecare, de la 130 lei (Baia Mare) si pot ajunge pana la 250 lei (Constanta). Din Bucuresti, o cursa dus-intors costa 200 lei/persoana.

Tarif: de la 130 lei/persoana/dus-intors. –> Link: http://bit.ly/28RZn8x

2. Relaxeaza-te si alege sa mergi la Untold cu avionul

Daca vrei sa ajungi repede si fara batai de cap, o sa te bucuri sa afli ca ti-am organizat un transport charter Bucuresti – Cluj Napoca.

Plecarea are loc in data de 4 august, iar intoarcerea este programata pentru 9 august.

Tarif: 300 euro/persoana/dus-intors cu plecare din Bucuresti. –> Link: http://bit.ly/28S9wDF

Daca ai nevoie de ajutor sau vrei sa afli mai multe informatii suplimentare, suna la 0722 469 701 sau scrie-ne la untold@dertour.ro sau pe pagina noastra de Facebook.