Sunis Kumkoy Beach ResortGasirea hotelului perfect pentru familia noastra necesita o adevarata munca de detectiv. Mama isi doreste zone linistite unde se poate relaxa si un spa generos, tata isi doreste teren de fotbal si piscina unde poate inota in voie, adolescentii vor spectacole si distractie seara iar copiii mai mici vor tobogane acvatice, jocuri si tot felul de activitati care sa ii tina in priza.

Stim ca este complicat sa bifezi toate cerintele fiecarui membru al familiei si din acest motiv am facut o lista cu cateva hoteluri recomandate de consultantii Dertour pentru calatoriile in familie.

Sunis Kumkoy Beach Resort, Side, Antalya

Hotelul este clasificat la cinci stele si a fost renovat in anul 2009. Are o suprafata de 80.000 mp si este amplasat in zona falezei din orasul Side. Dispune de plaja privata cu nisip auriu, camere de tip Family (27 mp sau 40 mp), piscina interioara, piscina exterioara, restaurant, centru fitness si teren de tenis de camp.

Copiii au la dispozitie un bufet cu preparate special gandite pentru ei, 2 piscine, 3 tobogane, loc de joaca, mini-club (4-8 ani) si junior-club (12-16 ani, in perioada iulie – august).

Sunis Kumkoy Beach Resort 3

Sunis Kumkoy Beach Resort 2

Side Star Elegance, Side, Antalya

Hotelul Side Star Elegance se mandreste cu premiul “Nazar Quality Award” pentru cel mai bun hotel in sistem all inclusive. Hotelul practica doua variante de facilitati all inclusive: in sezon – high class all inclusive iar pentru perioada iernii – all inclusive.

Hotelul include camere Family de tip duplex (pe doua nivele) cu balcon si vedere partiala la mare, la parter dispunand de camera cu pat matrimonial si o sofa, baie cu cada si terasa. La etaj este un dormitor cu pat matrimonial si baie cu dus, uscator de par, aer conditionat.

Resortul are o piscina principala cu 2 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara si jacuzzi (doar in sezonul de iarna), terenuri de baschet si tenis, darts, tenis de masa, programe de animatie ziua si noaptea, muzica live si cinema.

Copiii au la dispozitie un loc de joaca special amenajat, mini disco, mini club (4-11 ani), junior club (12-16 ani) si meniu pentru copii la cina.

Side Star Elegance

Side Star Elegance 2

Aska Washington Resort and Spa, Side, Antalya

Situat in regiunea Manavgat, hotelul de cinci stele acopera o suprafata de 40.000 mp, dispunand si de o plaja privata cu nisip si pietricele, cu o lungime de 200 m, premiata cu “Blue Flag”.

Camerele Family au o suprafata de 35-79 mp si sunt formate din 2 dormitoare si o baie sau 2 bai cu cada, dotate cu minibar, TV, aer conditionat, seif, uscator de par, balcon.

Hotelul dispune de un restaurant principal si 2 restaurante a la carte, 2 piscine exterioare (una cu tobogane pentru adulti, alta pentru copii), 2 piscine interioare incalzite.

Copiii au la dispozitie bufet cu preparate pentru ei, mini club (4-6 ani sau 7-12 ani), club pentru adolescent (13-16 ani), mini disco, jocuri pentru copii si programe de animatie.

Aska Washington Resort and Spa

Aska Washington Resort and Spa 2

Cavo Spada Luxury Resort Spa, Creta – Chania

Hotelul de cinci stele este localizat la 1 km de satul Kolymbari si la 22 km de Chania, avand o vedere uimitoare asupra golfului Chania.

Cavo Spada dispune de 4 restaurante, serviciu de babysitting, mini club, centru Spa, teren de tenis, piscina interioara incalzita, jacuzzi, hamam si sauna.

Cavo Spada Luxury Resort and Spa

Cavo Spada Luxury Resort and Spa 2

Astro Palace, Fira, Santorini

Hotelul de cinci stele este localizat in statiunea Fira si include servicii de babysitting, piscina exterioara, tobogane acvatice, bar la piscina, jacuzzi, masaj, centru Spa si piscina pentru copii.

Hotelul include si o zona pentru aerobic, posibilitatea de a practica gimnastica in apa, tir cu arcul, badminton si baschet.

Astro Palace

Astro Palace 2