*Sursa foto: Patryk Kosmider / Shutterstock.com

Exista ceva magic si special legat de aceasta perioada festiva a anului, cand prietenii si familia se aduna pentru a sarbatori incheierea anului trecut si, totodata, pentru a ura bun venit noului an. Desi in Dubai predomina desertul, in fiecare an, autoritatile termina proiecte din ce in ce mai grandioase care au ca scop oferirea unei petreceri de Revelion de senzatie, impodobind intregul oras cu diferite ornamente specifice acestui eveniment.

Cele mai spectaculoase petreceri pentru Revelion 2018 sunt, cu siguranta, organizate in Dubai, Emiratele Arabe Unite. Aranjamentele lor extravagante uimesc milioane de vizitatori la fiecare sfarsit de an, iar Revelionul 2018 nu se va lasa mai prejos, ci se anunta a fi chiar mai spectaculos decat cele precedente.

Anul acesta, locuitorii si turistii din Dubai au o varietate de optiuni in celebrarea acestei sarbatori speciale a anului. Fie ca doresti sa petreci cu o cina speciala sau ai de gand sa participi la una dintre petrecerile celebre din Dubai, exista o multime de sugestii de divertisment care se pot potrivi preferintelor tale.

Iata 10 motive sa petreci Revelionul in Dubai:

  1. Ai ocazia de a privi un spectacol de artificii unic.

In fiecare an, Dubai se intrece cu o gama spectaculoasa de focuri de artificii in cele mai iconice trei locatii de Revelion: Palm Jumeirah, Burj Khalifa si Burj al Arab.

Urmarirea acestui spectacol de artificii este extrem de populara in randul locuitorilor Emiratelor Arabe Unite, asadar iti poti da seama ca locurile enumerate mai sus vor fi arhipline, oamenii adunandu-se aici inca de la ora 4 dupa-amiaza.

Daca iti doresti cu ardoare sa te afli in aceste locuri pentru a privi indeaproape grandiosul spectacol de artificii, asigura-te ca iti planifici bine timpul in care ajungi aici, deoarece este destul de greu sa te lupti cu multimea in dorinta de a te apropia cat mai mult de locurile cele mai bune.

  1. Poti lua parte la unele dintre cele mai frenetice petreceri de Revelion de pe intreaga planeta.

In fiecare an, aceste petreceri sunt organizate cu mare atentie la detalii, fara a ignora niciun amanunt, pentru a se asigura ca vizitatorii vor avea o experienta de neuitat. Petrecerile de Revelion care au loc in Dubai sunt deosebite de celelalte petreceri care au loc in alte parti ale lumii prin grandoarea nemarginita care se regaseste in fiecare aspect, de la focurile de artificii uluitoare, la spectacole live cu superstaruri si tratamente VIP garantate, care iti vor face noaptea cu adevarat magica.

Cele mai populare astfel de petreceri se organizeaza in Barul Barasti din Le Meridien, pe Plaja Nasimi, unde are loc una dintre cele mai vechi petreceri de Anul Nou din Dubai, pe Plaja Sandance, unde vin o serie de DJ de top si artisti internationali, si la festivalul Atelierul Meydan Racecourse care ofera, de asemenea, un spectacol intretinut de unii dintre cei mai mari performeri din intreaga lume.

  1. Te poti bucura de o cina de Revelion pe o croaziera.

Bucura-te de experienta unica pe care o ofera Dhow Dinner Cruise, cu unul dintre cele mai speciale pachete de Anul Nou, care consta intr-o cina la bordul unui dhow frumos luminat, cu vedere la unele dintre cele mai frumoase locuri ale Dubaiului, in timp ce vasul se plimba de-a lungul portului. Din dhow ai, de asemenea, ocazia de a admira focurile de artificii spectaculoase, fara a fi deranjat de multimea frenetica. Aceasta experienta dureaza, de obicei, trei ore, timp in care ai parte de diferite tipuri de divertisment live, tort, sampanie la miezul noptii si, desigur, bufet international cu mai multe feluri de mancare.

  1. Iti poti petrece noaptea de Revelion la Madinat Jumeirah

In afara de faptul ca ofera o gama uimitoare de preparate culinare din gastronomia internationala, Madinat Jumeirah organizeaza, de asemenea, cine de gala de Revelion, cu dansatori cu foc, muzicieni, diferite tipuri de divertisment live si mancare extravaganta.

Trebuie sa ai grija, insa, la parcarea din cadrul acestui complex. La sfarsit de saptamana si, cu siguranta, in noaptea Revelionului, este destul de dificil sa gasesti aici un loc de parcare disponibil. Asadar, incearca sa ajungi aici inainte ca festivitatea sa inceapa, pentru a fi sigur ca masina ta va putea fi parcata intr-un loc decent. Apoi, aseaza-te la masa, relaxeaza-te si bucura-te de spectacol!

  1. Te poti bucura de un Revelion intr-un safari in desert.

O modalitate fantastica si unica de a intampina noul an este de a te aventura intr-un safari in desertul din Dubai, aceasta putand fi, fara indoiala, aventura vietii tale.

Aceasta excursie poate fi achizitionata de la mai multe agentii de turism din Dubai, care ofera experiente complexe in desert. De regula, un astfel de tur include o plimbare cu masina 4×4 prin dunele de nisip ale desertului, calarirea unei camile, bufet generos cu mancare traditionala dar si internationala, muzica live, pictura henna si focuri de artificii la numaratoarea inversa de la miezul noptii.

  1. Poti savura un picnic pe plaja.

Pentru cei care prefera sa petreaca Revelionul cu familia sau cu prietenii intr-un cadru natural, exista posibilitatea de a face un picnic pe una dintre exoticele plaje publice din Dubai, mai exact la Jumeirah Beach.

Pe plaja Jumeirach se aduna o multime de petrecareti in fiecare seara de 31 decembrie, asteptand admirarea artificiilor spectaculoase. Este recomandat, insa, sa ajungi acolo devreme, pentru a putea alege un loc bun de-a lungul coastei, astfel, incat sa poti privi dintr-un unghi favorabil spectacolul de focuri de artificii.

  1. In Dubai vremea este perfecta de Revelion.

Dubai experimenteaza doua sezoane pe tot parcursul anului: cald si foarte cald! Perioada perfecta de a vizita acest oras este intre octombrie si aprilie, cand nisipul este suficient de rece pentru a putea calca pe el cu picioarele goale si cand marea are o temperatura prielnica. De ce sa nu schimbi caciula, fularul si hainele groase cu o palarie lejera, un costum de baie si niste papuci de plaja in preajma Revelionului?

  1. Dubai este unul dintre putinele locuri de pe planeta unde poti avea parte in acelasi oras de plaje exotice si calduroase, dar si de partii de ski cu zapada.

Nu te poti decide daca iti doresti un Revelion alb sau un Revelion pe plaja? Dubai iti permite sa ai parte de ce este mai frumos din ambele lumi. Ski Dubai, din Mall Dubai, dispune de o statiune de ski de interior, cu o suprafata enorma de 22 500 de metri patrati in care te poti da cu schiurile pana obosesti. Epic sau nu?

  1. Te poti distra intr-unul dintre cele mai spectaculoase water park-uri din intreaga lume.

Daca vii cu copiii de Revelion in Dubai, poti sa mergi cu ei in Aquaventure Water Park, care este deschis pana in 11 ianuarie. Cu un numar mare de tobogane palpitante (atat pentru adulti cat si pentru copii), cu o sala de gimnastica cu ambient de jungla si cu locuri de plaja superbe, aceasta ar putea fi, cu siguranta, o modalitate buna de a te distra in ultima zi din an.

  1. Revelionul in Dubai iti ofera, de asemenea, sansa de a participa la celebrul Festival de Shopping Dubai.

1 ianuarie este prima zi din an. Ce inseamna acest lucru in Dubai? In aceasta zi are loc Festivalul de Cumparaturi, in care poti obtine reduceri chiar si de jumatate de pret la articole de designer, obiecte pentru casa, etc.


Afla mai multe detalii despre ofertele Dertour pe site-ul nostru, www.dertour.ro