Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: revelion 2018

Cele mai atractive destinatii din Romania pentru noaptea dintre ani

*Sursa foto: Alin Popescu / Shutterstock.com

Dupa sarbatoarea Craciunului, atentia tuturor se indreapta catre noaptea dintre ani, pe care ne-o imaginam cu totii magica, cu muzica, cu un meniu generos, cu voie buna si cu focuri de artificii.

Romania beneficiaza de o multitudine de destinatii unde numaratoarea ultimelor secunde din an va fi un moment special, intr-un cadru animat de distractie si peisaje incantatoare. Citeste in continuare »

Topul destinatiilor unde te poti refugia in anotimpul rece

Anotimpul rece are farmecul lui, insa pentru iubitorii de vara, de apusuri calduroase si briza fierbinte am cautat destinatiile europene cu soare, unde se pot refugia in sezonul de iarna.

Sperăm ca topul destinațiilor calde să te convingă să-ți programezi o vacanță în sezonul rece: Citeste in continuare »

Petrece Revelionul 2018 pe o plaja exotica din Bali! Preturi incepand de la 1685 EUR/persoana

*Sursa foto: Igor Tichonow/Shutterstock.com

Bali. Destinatia de poveste in care turistii par sa uite de tot si de toate este acum mai accesibila ca oricand. Iti doresti un Revelion pe cinste petrecut pe una dintre plajele exotice din Bali? Vrei sa intri in noul an mai relaxat, mai linistit si mai zen ca niciodata? Rezerva acum unul dintre ultimele locuri ramase pentru Bali si bucura-te de cea mai memorabila excursie din acest an! Citeste in continuare »

Cum poti sa ai o vacanta cu pana la 70% mai ieftina?

*Sursa foto:  NadyaEugene/Shutterstock.com

Nimic nu se compara cu sentimentul de libertate si relaxare pe care il traiesti in vacanta. Fie ca alegi un oras aglomerat, o insula indepartata sau o destinatie exotica, bucuria si entuziasmul pregatirii unei vacante nu se compara cu nimic. Pentru ca stim cat de mult iti place sa calatoresti, dar  si sa economisesti in acelasi timp, iti recomandam cele mai bune oferte early-booking. Citeste in continuare »

10 motive sa petreci Revelionul in Dubai

*Sursa foto: Patryk Kosmider / Shutterstock.com

Exista ceva magic si special legat de aceasta perioada festiva a anului, cand prietenii si familia se aduna pentru a sarbatori incheierea anului trecut si, totodata, pentru a ura bun venit noului an. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour