*Sursa foto: Muratart/Shutterstock.com

Riviera turceasca ti se dezvaluie mai exotica si mai frumoasa an de an. Dupa sezonul rece, este timpul sa-ti incarci bateriile in colturi paradisiace, sub alintul brizei sarate si a valurilor energice, sedus de confortul si de calitatea serviciilor turcesti.

Dertour ti-a pregatit cele mai avantajoase oferte in Antalya, Turcia, pentru toata perioada sezonului cald, incat primavara si vara urmatoare sa ti le petreci pe un taram binecuvantat prin frumusete.

De ce sa alegi Antalya?

Considerata paradisul resorturilor all inclusive, in Antalya, relaxarea si linistea vin la pachet cu bogatiile patrimoniului turcesc, cu vegetatia exotica si cu multitudinea de restaurante, baruri si terase.

Beneficiezi de zone generoase de piscine si tobogane, sali de fitness si spa, terenuri de volei, spatii destinate organizarii de petreceri si seri festive. De asemenea, diversitatea culinara te va surprinde si vei fi cucerit de preparatele traditionale si de dulciurile insiropate, precum baklava, revani sau kataif.

Oferte Early Booking incepand de la 388 euro/persoana

  • 7 nopti de cazare la hotelul Galeri Resort 5* – 388 euro/persoana (luna aprilie)

Hotelul este situat pe Riviera Turceasca a Marii Mediterane si la doar 150 de metri de plaja. Dispune de o capacitate de 289 de camere, amplasate intr-o cladire principal cu cinci etaje. Personalul va sta la dispozitie 24 de ore, dispusi sa va ajute si sa va indrume in orice situatie.

Zona de entertainment este compusa din sali de fitness, terenuri de tenis, piscina interioara, sauna si baie cu aburi, iar copiii au la dispozitie propria piscina, loc de joaca si un mini-club.

Consulta toate ofertele pentru luna aprilie: http://bit.ly/2CbMktW

  • 7 nopti de cazare la Avena Resort Spa 4* – 531,50 euro/persoana (luna iulie)

Este situat in Obakoy si dispune de 82 camere standard triple, 65 family room (cu doua dormitoare) si 11 suite cu vedere la piscina sau inspre gradina complexului. Va puteti delecta la unul dintre cele doua restaurante cu preparate traditionale sau la unul dintre cele trei baruri disponibile.

Plaja proprie se afla la doar 200 de metri, iar ca modalitati de relaxare dispuneti de un centru spa, magazine, sala de fitness si aerobic. De asemenea, copiii pot participa la programe speciale de animatie ori se pot juca in incinta mini-clubului.

Consulta toate ofertele pentru luna iulie: http://bit.ly/2AQTofk

  • 7 nopti de cazare la Diamond Hill Resort 5* – cazare – 466 euro/persoana (luna septembrie)

Este situat in orasul Alanya, la doar 10 minute de centrul acestuia, si are o capacitate de 298 de camere.

Printre facilitatile hotelului regasiti: doua restaurante, centru spa, centru fitness, tobogane cu apa, doua piscine, precum si programe de divertisment si locuri de joaca pentru copii.

Consulta toate ofertele pentru luna septembrie: http://bit.ly/2ARZZ9C

Descopera obiectivele turistice ale Antalyey!

Daca te simti pregatit sa iei la pas Antalya, cu bucurie vei constata ca aceasta este mai mult decat o simpla destinatie turistica, dedicata doar relaxarii, caci detine un bogat patrimoniu architectural, istoric si cultural, cu impresionante privelisti asupra imbinarii muntelui cu marea.

Pasionatii de  cultura si istorie isi vor gasi un aliat in Antalya, caci poti oricand porni intr-un circuit cultural printre obiectivele sale. Pe strazile inguste, incarcate istoric, casele si cladirile te uimesc prin arhitectura. De asemenea, ai ocazia sa descoperi Biserica Sfantului Nicolae, orasul antic Aspendos, pestera Damlatas, Cetatea si Hanul Alanya, Turnul Rosu si cascadele.

Diversitatea comerciala te indeamna sa te opresti din loc in loc, caci numeroase buticuri de anticariat ofera manuscrise, tablouri si podoabe care ilustreaza fidel trecutul. Nu rata experienta bazarurilor si hoinareste printre comerciantii dornici sa-si vanda produsele si chiar dispusi sa negocieze.

Consulta toate ofertele Dertour pentru vara anului 2018: http://www.dertour.ro/early-booking/turcia/antalya