*Sursa foto:  Martin M303/Shutterstock.com

Arhipeleagul Santorini este situat la aproximativ 200 de kilometri sud-est de teritoriul continental al Greciei. Grupul circular de insule vulcanice este cunoscut indeosebi pentru peisajele de vis pe care le poti admira pe cea mai mare insula din arhipeleag. Casutele albe, cocotate pe coasta abrupta, au facut inconjurul lumii cu ajutorul retelelor de socializare si au transformat insula greceasca intr-o destinatie ravnita de aproape orice turist. 

Desi este una dintre cele mai cautate destinatii  (mai ales de cupluri), Santorini nu este deloc o destinatie scumpa. Pentru cei care se hotarasc din timp sau sunt pregatiti sa profite de ofertele lansate pe ultima suta de metri, Santorini se poate dovedi a fi o destinatie  accesibila, in ciuda asteptarilor. De pilda, turistii care sunt gata de plecare si vor sa petreaca o vacanta pe faimoasa insula greceasca au ocazia sa se bucure de 7 nopti intr-un hotel de 3 stele la numai 579 de euro/persoana. Nu-ti vine sa crezi? Iata ofertele last-minute pe care le-a pregatit Dertour pentru tine:

1.Sejur de 7 nopti in Santorini – 579 euro/persoana

Daca inceputul lunii august te prinde cu ganduri de vacanta si vrei sa vizitezi una dintre cele mai spectaculoase destinatii din Europa, acum e sansa ta. Profita de pretul promotional de 579 euro/persoana si bucura-te de un sejur pe cinste. Pretul afisat include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la hotelul Glaros***
  • mic dejun

Rezerva acum: http://bit.ly/2uCPw0c

2. Sejur de 7 nopti la hotel de 4 stele – 1328,50 euro/persoana

Relaxeaza-te intr-un hotel de patru stele in destinatia visurilor tale. Indiferent ca esti insotit de partener sau de prieteni, Santorini ti se va parea unul dintre cele mai romantice si mai frumoase locuri pe care le-ai intalnit. Nu esti sigur de asta? Convinge-te acum! Rezerva unul dintre pachetele cu pret promotional de 1328,50 euro/persoana si bucura-te de facilitatile excelente ale hotelului Heliotopos. Pretul pachetului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la hotelul Heliotopos****
  • mic dejun

Rezerva acum: http://bit.ly/2w4yaXX

3. Sejur de 7 nopti la hotel de 5 stele – 2090,50 euro/persoana

Daca te-ai intrebat vreodata cum arata paradisul, esti pe cale sa descoperi. Hotelul Canaves***** din Oia este una dintre cele mai exclusiviste si opulente unitati de cazare din Santorini. Privilegiata din pricina amplasarii, unitatea de cazare dispune pe langa cele mai bune servicii, de o priveliste absolut superba de care nu te vei putea plictisi niciodata. Descopera cu ochii tai cum arata paradisul! Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la hotelul Canaves*****
  • mic dejun

Rezerva acum: http://bit.ly/2v3QKCm

Ce nu trebuie sa ratezi in Santorini?

Acum ca am stabilit toate detaliile legate de cazare si transport este timpul sa ne ocupam de partea cea mai importanta – stabilirea unui itinerariu. Printre obiectivele turistice care nu trebuie sa iti lipseasca de pe lista se numara Akrotiri, Nea Kameni, Ruinele Castelului Bizantin, Muzeul Naftiko si Castelul Oia.