*Sursa foto: lOvE lOvE / Shutterstock.com

Vrei sa calatoresti in destinatiile mult dorite si sa castigi bani? Daca raspunsul este da si iti place sa faci fotografii, inseamna ca PhotoHotel este pentru tine! Pe scurt, PhotoHotel este o companie care se ocupa de serviciile de fotografie din resorturile hoteliere.

Mai exact, daca esti la inceput de cariera sau nu te mai regasesti in job-ul tau, poti opta pentru un job la PhotoHotel. Vei beneficia de un training gratuit in domeniul foto si apoi vei lucra ca fotograf in resorturi din mai multe tari europene, in special Grecia si Spania.

Vei trece printr-un program de formare de cateva saptamani, deci nu trebuie sa ai neaparat cunostinte de fotografie. Vei avea parte de un venit minim fix, plus comisioane din vanzarile pe care le faci, venitul mediu ajungand undeva la 1.200 de euro pe luna.

Rolul unui fotograf dintr-un complex hotelier este sa surprinda momentele unice pentru turistii care vin sa se relaxeze, practic sa nu rateze niciun moment important din vacanta turistilor. Acest job in care imbini utilul cu placutul nu este deloc complicat daca vei urma acel training oferit de PhotoHotel, in care vei deprinde tehnicile de baza din fotografie.

PhotoHotel este o companie europeana ce ofera servicii fotografice turistilor din circuitul international si sunt prezenti in Grecia, Spania si Romania. Fotografii PhotoHotel sunt angajati pe o perioada determinata de 7 luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului si in timpul sezonului rece.

Mai multe detalii despre PhotoHotel poti gasi pe urmatorul link: www.photohotel.com/ro/

Desi biroul tau va fi in locul unde altii isi vor petrece vacanta, pentru perioadele in care vei vrea sa te relaxezi, consultantii Dertour vor avea vacantele potrivite pentru tine.