*Sursa foto: Jenny Sturm/Shutterstock.com

Plajele idilice, paradisurile tropicale, valurile turcoaz si soarele generos pun stapanire pe cele mai frumoase taramuri ale lumii. Fie ca alegi sa lenevesti intr-un hamac, alintat de razele diminetii, fie ca te aventurezi in adancuri, intrecandu-te cu vietatile marine, vacanta urmatoare trebuie neaparat sa te prinda intr-un decor fascinant!

Iata 4 destinatii exotice unde vei avea parte de escapada perfecta:

1. Bali

Daca tanjesti dupa o experienta noua, in mijlocul unei culturi fascinante si a unei oaze naturale asemenea, nu mai sta pe ganduri si alege Bali pentru urmatoare vacanta! Vei porni intr-o calatorie puternic incarcata spiritual, cu privelisti uimitoare, compuse din munti, intinderi de apa, dealuri si linii de coasta. Agenda de vacanta va fi mereu plina pe aceasta insula, caci activitatile variaza de la sporturi acvatice, vizitarea templelor, degustarea specialitatilor locale pana la plimbari cu bicicleta catre faimoasele terase de orez.

Printre cele mai apreciate atractii turistice, mentionam: orasul Ubud si padurea maimutelor, Templele Uluwatu, Tanah Lot, Muntele Batur si Cascada Sekumpul.

*Sursa foto: John_Walker/Shutterstock.com

Prinde ofertele Dertour in Bali: https://www.dertour.ro/vacante-exotice/bali

2. Krabi

In Krabi pornesti intr-o expeditie a simturilor, ajungand in patria cafelei, a nucii de cocos si a orezului. Un alt aspect particular al zonei il reprezinta Rocile Calcaroase, imbinandu-se in formatiuni spectaculoase pe care iti vei dori sa le imortalizezi in fotografiile de vacanta. Nu sunt de neglijat nici izvoarele si pesterile naturale, care reprezinta caminul a zeci de vietuitoare.

Si, daca te-ai familiarizat cu zona, porneste intr-o croaziera din Maya Bay, viziteaza Pestera Vikingilor din Phi Phi Leh, savureaza un cocktail pe insula Tup si distreaza-te la snorkeling pe insula Poda!

*Sursa foto: Balate Dorin/Shutterstock.com

Prinde ofertele Dertour in Krabi:  https://www.dertour.ro/destinatie/Thailanda/Krabi

3. Maldive

Nesfarsite plaje pudrate, valuri bleumarin si salbe de cocotieri sunt caracteristice pentru insulele Maldive. Oricand esti in cautarea linistei absolute, intretinuta de peisaje nemaivazute si rasfat culinar, Maldive se arata ca fiind alegerea ideala. Intrucat principala atractie a zonei e reprezentata de intinderile de apa si de viata marina, centrul de scufundari Bluetribe Moofushi ofera cea mai cool experienta de windsurfing, snorkeling, scuba sau plimbari cu diferite ambarcatiuni. Pentru a “gusta” din culoarea locala, aprovizioneaza-te cu peste, fructe si legume proaspete din piata de peste din Male.

Alte atractii turistice sunt: Hukuru Miskiiy, cea mai veche moschee din Maldive, Galeria Esejihi, Utheemu Ganduvaru si Reciful HP.

*Sursa foto: VarnaK/Shutterstock.com

Prinde ofertele Dertour in Maldive: https://www.dertour.ro/vacante-exotice/maldive

4. Seychelles

Insulele Seychelles iti ofera, de asemenea, o experienta completa de vacanta compusa din plaje idilice, ape turcoaz, peisaje unice, sporturi acvatice, echitatie, inot si pescuit. Arhipeleagul este dispus de-a lungul a 115 insule, formand un paradis izolat si ravnit de toti iubitorii de natura si relaxare. Iti recomandam o drumetie pana la Morne, cel mai inalt varf din Mahe, poposind in Parcul National, unde te vei bucura de minunatiile care ti se vor infatisa pe traseu.

Mai ai la dispozitie plimbari cu feriboatul, cu bicicleta, magazinele si Muzeul de Istorie Naturala din Victoria, fotografierea faunei si a florei din Aride si viata de noapte din golful Beau Vallon.

*Sursa foto: Jag_cz/Shutterstock.com

Prinde ofertele Dertour in Seychelles:  https://www.dertour.ro/vacante-exotice/seychelles