Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: insule exotice

Vacanta in Paradis: 4 destinatii exotice unde sa te bronzezi anul acesta

*Sursa foto: Jenny Sturm/Shutterstock.com

Plajele idilice, paradisurile tropicale, valurile turcoaz si soarele generos pun stapanire pe cele mai frumoase taramuri ale lumii. Fie ca alegi sa lenevesti intr-un hamac, alintat de razele diminetii, fie ca te aventurezi in adancuri, intrecandu-te cu vietatile marine, vacanta urmatoare trebuie neaparat sa te prinda intr-un decor fascinant! Citeste in continuare »

Destinatii exotice: Antilele Olandeze

Bonaire - Antilele OlandezeImpartita in doua grupuri insulare relativ indepartate, fosta capitala a comerului cu sclavi, Antilele Olandeze, este acum un loc frumos din Caraibe, cunoscut pentru statiunile sale cu plaje cu nisip alb si fin, precum si pentru locuintele in culori pastelate cu influente olandeze, situate la malul apei, care triumfa intr-un contrast ciudat cu apele albastre si limpezi si cu cerul insorit in permanenta. Citeste in continuare »

Singapore, maretie si lux. Bali si plajele spectaculoase! Vacanta in Asia de SE!

Daca visezi de ceva timp sa pleci intr-o vacanta exotica, plina de aventura, dar la preturi bune, atunci Asia de SE este recomandarea noastra. Pentru a descoperi cu adevarat frumusetea acestei zone a lumii, iti propunem doua destinatii total diferite: Singapore – un oras-stat maret si luxuriant si Bali – o insula tropicala din Indonezia, cu plaje spectaculoase.

Iata mai jos cateva detalii… Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour