*Sursa foto: muratart / Shutterstock.com

1 mai a devenit sinonim cu aventurile la munte, cu petreceri tarzii pe malul marii, cu reuniuni cu prietenii sau cu o mini-vacanta intr-o destinatie mult dorita. Primavara aceasta ai sansa sa descoperi destinatii vibrante, bogate in obiective turistice si experiente de neuitat!

Iata 4 destinatii numai bune de vizitat cu familia, gasca ori cu persoana iubita:

  1. Milano

Cosmopolit prin definite, Milano este considerat resedinta modei si a stilului. Porneste in descoperirea povestilor sale facand prima oprire la impozantul Dom. Apoi, in proximitate, da start unei sesiuni de shopping in cadrul Galeriei Vittorio Emanuele II, strecurandu-te printre haine, carti, bijuterii si decoratiuni de interior.

De-a lungul pietei Domului ai ocazia sa admiri fascinantele palate italienesti, precum: The Palazzo dell’Arengario, The Palazzo Carminati, The Palazzo dei Portici Settentrionali, The Palazzo dei Portici Meridionali. Nu uita sa te opresti la trattoriile din inima Lombardiei pentru rasfaturi ca: pizza, paste ori risotto alla milanese.

*Sursa foto: MarinaDa / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Milano: http://bit.ly/2CjyOFg

  1. Budapesta

Capitala Ungariei gazduieste numeroase situri istorice, muzee, galerii de arta, restaurante, toate menite sa-ti incante retina si spiritul. Majoritatea obiectivelor turistice sunt illuminate pe timp de noapte, atmosfera si privelistea fiind extrem de familiare si de prietenoase.

Viziteaza Castelul Buda, o bijuterie arhitectonica din sec. al XVIII-lea, populara cladire a Parlamentului, Piata Eroilor si Monumentul Mileniului. Apoi, pentru o privire de ansamblu, lasa-te purtat pe malul Dunarii, unde vei descoperi un memorial al victimelor nazismului, reprezentat de 60 de pantofi din fier.

*Sursa foto: Andrew Mayovskyy / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Budapesta: http://bit.ly/2zHX159

  1. Paris

Odata ajuns in Paris, simti cum iti sunt pe rand alimentate spiritul, intelectul si trupul. Dincolo de obiectivele deja cunoscute, poti admira bogatia orasului intr-o croaziera pe Sena, alunecand pe apele acesteia si pe dedesubturile faimoaselor poduri.

Spiritul orasului este construit pe marginea teraselor si a cafenelelor, iar bucuria de a trai se poate ascunde intr-o ceasca de cafea proaspat rasnita, aromata cu anason, ori intr-o portie de pain au chocolat, inca aburinda. Daca te simti curios, viziteaza Muzeul Edith Piaf, Maison de Balzac, Atelierul lui Brancusi, apoi fa un popas in Gradina Tuileries, pentru a admira numeroasele sculpturi.

*Sursa foto: MarinaDa / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Paris: http://bit.ly/2lbLkPR

  1. Amsterdam

Orasul ii va impaca pe toti: iubitori de cultura, de gastronomie, de arta, de petreceri si de natura. Centrul istoric cuprinde intreaga esenta a Amsterdamului: canale, buticuri, restaurante, cladiri representative si o multime de biciclete. Regasiti o paleta generoasa de librarii, cafenele si muzee, timpul fiind unicul aspect demn de calculat. In ceea ce priveste curiozitatile culinare, merita sa incercati cartofii prajiti cu maioneza, heringul crud, dulceturile preparate in casa, ori branzeturile olandeze.

*Sursa foto: JeniFoto / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Amsterdam: http://bit.ly/2C3Rxb1

Descopera toate ofertele Dertour pentru mini-vacanta de 1 mai: http://www.dertour.ro/1-mai