Bodrum

© monticello / Shutterstock.com

Daca ajungi in Turcia, destinatia trebuie sa fie foarte bine aleasa deoarece aceasta tara are ceva de oferit si reuseste sa te incante prin fiecare particica. Vei gasi cultura, mancare buna, istorie si nu in ultimul rand plaje superbe. Apele cristaline si mediul verde impadurit fac din Turcia o tara in care sa vrei sa-ti petreci timpul liber. Evident, relaxarea pe plajele exotice este principala activitate pe care o prefera turistii care vin aici.

Iata 5 oferte din Kusadasi si Bodrum:

1. Fantasia De Luxe*****, KusadasiFantasia De Luxe

Construit in anul 1989, ultima renovare in anul 2010 . Hotelul se intinde pe o suprafata de 22 500 mp si dispune de 335 de camere distribuite pe 8 etaje. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, telefon in baie, conexiune internet, seif, TV prin satelit, muzica, baie cu dus si cada , uscator de par, mocheta, minibar.

Hotelul dispune de o plaja cu pietricele decorata cu Blue Flag cu o lungime de 150m, sezlonguri, umbrelute si saltele.

Reducere EB 35% pana la 30.04.2016. Pentru 561 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Rezerva aici: http://bit.ly/1SYZEof

2. Aqua Fantasy Aquapark Hotel*****, KusadasiAqua Fantasy Aquapark

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa 5* este un complex situat pe plaja cu nisip fin din Pamuçak, premiata cu ”Blue Flag”. Hotelul a primit mai multe premii si distinctii pentru calitatea si servicii oferite, unul dintre acestea fiind premiul pentru sustenabilitate in turism, acordat de Travelife Gold.

Reducere EB 15% pana la 30.04.2016. Pentru 767 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Rezerva aici: http://bit.ly/1qiA83C

3. Xanadu Island*****, BodrumXanadu Island

Xanadu Island Bodrum 5* este un hotel high-class ce ofera servicii exclusiviste turistilor care-l viziteaza. Este amplasat pe o insula privata de pe coasta de vest a Turciei, recunoscuta pentru imensele sale paduri de pini, stanci si livezi de maslini. Complexul a fost construit in 2009, cu o suprafata totala de 45.000 mp si este alcatuit dintr-un corp principal de 3 etaje, cateva corpuri bungalow si 9 corpuri cu un etaj (Villa).

Reducere EB 12% pana la 30.04.2016. Pentru 975 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Rezerva aici: http://bit.ly/1Sbflf7

4. Latanya Beach Resort****, BodrumLatanya Beach Resort

Membru al lantului Latanya Hotels, resortul de 5* Latanya Beach Resort ofera cazare de lux in cei 17.000 mp de gradina frumos amenajata in Golful Yaliçiftlik din Bodrum. Plaja privata este distinsa cu ”Blue Flag” si ofera imagini incantatoare ale Marii Egee. Complexul deschis in anul 1994 si renovat in 2007 este o locatie excelenta pentru familii, cupluri sau grupuri de prieteni.

Reducere EB 10% pana la 30.04.2016. Pentru 608 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Rezerva aici: http://bit.ly/1VhKr5w

5. Club Hotel Shark****, BodrumClub Hotel Shark

Club Shark Hotel 4* este amplasat in centrul orasului Gumbet, un cartier foarte popular din Bodrum, cu viata activa si multe baruri, magazine si restaurante. Hotelul este relativ nou, a fost construit in anul 2010, cu spatii de cazare moderne si confortabile.

Pentru 494 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Rezerva aici: http://bit.ly/1SZ07GT

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.