Akka AlindaVisezi sa mergi intr-o destinatie perfecta pentru relaxare, dar care sa nu te coste multi bani? In cazul asta ar trebui sa profiti de ofertele Dertour si sa iti faci bagajele pentru Antalya. Preturile pentru un sejur de 3 nopti all inclusive, transport cu avionul si transferuri, incep de la 139 euro/persoana. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de soarele si apa calda. Mai multe detalii despre Antalya poti gasi aici.

  1. Ramada*****Ramada Resort Side

Hotelul Ramada Side 5* dispune de 291 camere repartizate in trei cladiri cu 4 etaje fiecare. Facilitatile pe care hotelul Ramada Side le pune la dispozitia oaspetilor sai sunt urmatoarele: lifturi, restaurant principal, 2 restaurante a la carte (turcesti si italiene, alternativ deschise), baruri, magazine, un coafor si un supermarket, doua piscine, una cu doua tobogane de apa si o piscina pentru copii separata, bar la piscina, sezlonguri si umbrele la piscina si plaja, prosoape de baie plaja/piscina, masaje (contra-cost), tratamente wellness (contra-cost).

Petrece aici 3 nopti, cazare in camera dubla cu all inclusive, transport cu avionul si transferuri, totul la pretul de 159 euro/persoana –> http://bit.ly/1qWMlee. Plecarea este programata pentru data de 1 iunie.

  1. Hotel Konakli****Club Konakli

Deschis in 2009, cu o suprafata totala de 10.000 mp, Club Hotel Konakli 4* ofera servicii Ultra All Inclusive intr-un complex modern, cu facilitati si activitati sportive menite sa asigure o vacanta de neuitat.

Camerele au aer conditionat cu control individual, baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, minibar, TV satelit, pardoseala amenajata cu parchet laminat, seif. Internet wireless este disponibil in lobby, gratuit.

Pe intreaga suprafata a complexului hotelier exista 4 baruri (unul in restaurant, unul in interior, langa piscina, unul intr-un spatiu amenajat in gradina si unul pe plaja, unde pot fi servite bauturi racoritoare sau alcoolice non-stop, gratuit). Oaspetii pot lua masa in interiorul hotelului sau in aer liber, langa zona de piscina. Copiii au la dispozitie piscina proprie, precum si un spatiu de joaca, cu tobogane si leagane, iar amatorii de miscare in aer liber pot inchiria biciclete.

Petrece aici 3 nopti, cazare in camera dubla cu all inclusive, transport cu avionul si transferuri la 139 euro/persoana –> http://bit.ly/1qWMVIV. Plecarea este programata pentru data de 1 iunie.

  1. Drita*****Drita

Resortul pune la dispozitia turistilor sai o receptie 24 ore, o zona de relaxare, colt cu internet (contra-cost), restaurant a la carte (necesita relaxare), o terasa, biblioteca, salon de coafura, mini-market, magazin cu suveniruri, sala de jocuri, room service, spalatorie, piscina exterioara si interioara, sauna, masaje (contra-cost) si baie turceasca etc.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu all inclusive, transport cu avionul si transferuri la 304 euro/persoana –> http://bit.ly/22tTvV6. Plecarea este programata pentru data de 2 iunie.

  1. Q Premium*****Q Premium

Cu un design luxos, exclusivist, Q Premium Resort Hotel a fost deschis in anul 2011 pe malul marii, avand o suprafata totala de 14.000 mp. Marea majoritate a camerelor se bucura de privelistea superba oferita de Marea Mediterana.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu ultra all inclusive, transport cu avionul si transferuri la 430 euro/persoana –> http://bit.ly/1OXAFOs. Plecarea este programata pentru data de 2 iunie.

  1. Akka Alinda*****Akka Alinda 2

Hotelul este situat pe plaja, iar camerele dispun de urmatoarele dotari: telefon, televizor, minibar, seif, aer conditionat centralizat, internet wireless, uscator de par, balcon cu vedere la mare sau munte.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu ultra all inclusive, transport cu avionul si transferuri la 530 euro/persoana –> http://bit.ly/1WtCdrh . Plecarea este programata pentru data de 2 iunie.