*Sursa foto: Pasko Maksim/Shutterstock.com

Toata lumea iubeste petrecerile! Indiferent de tematica sau muzica, cu totii ajungem sa ne simtim bine la o petrecere daca suntem in compania potrivita. Chiar si asa, niciuna nu se compara cu petrecerea care se tine in fiecare an in cel mai popular loc din New York, Times Square.

Trecerea dintre ani trebuie marcata in fiecare an cu cate o expetienta noua. In aceasta idee, venim in sprijinul tau cu o sugestie inedita, care sigur va fi pe placul tau: un sejur la New York ce culmineaza cu o petrecere la care vor fi prezenti sute de mii de oameni din intreaga lume.

New York este una dintre cele mai ofertante destinatii turistice ale Statelor Unite ale Americii, fiind cunoscut datorita numeroaselor obiective din zona. Printre cele mai cunoscute se afla Central Park, Empire States Building si Statuia Libertatii.

Pe timp de iarna, New York-ul imbraca haine de sarbatoare si se pregateste pentru cele doua mari evenimente ale sezonului: Craciunul si Revelionul. Desi Craciunul este una dintre cele mai iubite si mai asteptate sarbatori de peste an, pregatirile pentru petrecerea de Anul Nou le intrece cu mult pe cele pentru sarbatoarea cu origini crestine. Anul Nou este sarbatorit de catre localnici in mod traditional, in Times Square, alaturi de  turistii veniti din toate colturile lumii. Impanzita de reclame, faimoasa piata se umple pana la refuz inainte de magicul moment din seara de Revelion si emana o energie unica ce nu poate fi descrisa in cuvinte.

Sute de mii de oameni vin sa admire spectacolul ce are loc an de an in inima orasului New York si sa spuna intr-un glas alaturi de toti ceilalti prezenti numaratoarea inversa pana la coborarea giganticei bile, si implicit pana la trecerea in noul an. Faimoasa bila situata pe acoperisul One Times Square a coborat in fiecare an inca din 1907 cu exceptia anilor 1942 si 1943 cand ceremonia a fost suspendata din cauza restrictiilor cauzare de cel de-al Doilea Razboi Mondial. Inca de la inceput, traditia a fost imbratisata cu entuziasm de localnici si vizitatori si a ajuns un adevat simbol pentru New York. Cu o greutate de peste 5000 de kilograme, un diametru de aproximativ 3 metri si jumatate si 50000 de wati necesari pentru luminarea ei, bila ce vegheaza deasupra orasului american este o adevarata opera de arta.

Pentru cei care au fost prezenti la petrecerile din anii anteriori nu exista un termen de comparatie pentru acest eveniment si revin negresit si anul urmator pentru a trai aceeasi senzatie. Daca vrei sa te alaturi sutelor de mii de vizitatori, echipa Dertour iti recomanda cele mai bune locuri in care poti sa te cazezi in timpul sejurului tau.


Pont! Rezerva din timp sejurul pentru Revelionul de anul acesta si profita de reduceri de pana la 70%! Mai multe detalii pe http://www.dertour.ro/revelion.


  • Hotelul Fairfield Inn & Suites Queens/Queensboro Bridge

Hotelul Fairfield Inn & Suites Queens/Queensboro Bridge face parte din lantul hotelier Marriot si este situat in apropiere de centrul Manhattan-ului. Unitatea de cazare este amplasata langa o statie de metrou, acest lucru facand foarte usora deplasarea catre orice alta parte a orasului.  Dotate cu frigider, televizor, aer conditionat, internet gratuit, seif, masina de cafea si baie privata, camerele din incinta hotelului isi astepata nerabdatoare oaspetii. Unul dintre ei poti fi chiar tu! Bucura-te de un sejur de 12 nopti in hotelul Fairfield Inn & Suites Queens/Queensboro Bridge cu numai 1589 de euro de persoana. Tariful include:

  • cazare 12 nopti + mic dejun
  • transport cu avionul
  • transfer aeroport-hotel

Pentru mai multe detalii si rezervari – http://bit.ly/2rlLMMu 

  • Holiday Inn Manhattan

Hotelul Holiday Inn Manhattan este situat in Districtul Financiar din Manhattan. Cel mai inalt hotel Holiday Inn din lume (50 de etaje) dispune de 492  de spatii de cazare moderne, camerele fiind dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, fier si masa de calcat, seif, baie si uscator de par. Printre facilitatile de care te poti bucura in timpul sederii la Holiday Inn Manhattan se numara accesul la sala de fitness din incinta unitatii de cazare si accesul la restaurantul propriu al hotelului.  Un sejur de 12 nopti in perioada Revelionului costa 1765 de euro de persoana si include:

  • cazare 12 nopti
  • transport cu avionul
  • transfer aeroport-hotel

Pentru mai multe detalii si rezervari – http://bit.ly/2s708D8

  • TRYP by Wyndham New York Times Square South

Hotelul TRYP by Wyndham New York Times Square South de patru stele este situat in centrul Manhattan-ului, in apropiere de Times Square, Central Park, Empire State Building, Muzeul Metropolitan de Arta si Broadway. Situat in inima orasului, acest hotel este alegerea ideala pentru turistii care nu vor sa piarda mult timp pe drum si vor sa viziteze cat mai multe obiective turistice. Camerele sunt dotate cu televizor, internet gratuit, seif, fier si masa de calcat, baie, uscator de par, halat de baie si papuci. Pretul unui sejur de 12 nopti este de 1945 de euro de persoana si include:

  • cazare 12 nopti + mic dejun
  • transport cu avionul
  • transfer aeroport-hotel

Pentru mai multe detalii si rezervari – http://bit.ly/2t7Hrxs

*Preturile corespund perioadei 28 decembrie 2017 – 9 ianuare 2018 si sunt valabile astazi, 16.06.2017.


Consulta lista completa a ofertelor pentru New York in perioada revelionului pe www.dertour.ro