Vrem sa te inspiram sa faci ce ne place noua cel mai mult: sa calatoresti si sa descoperi lumea! De aceea impartasim din experienta noastra si povestim despre locurile care te vor imbogati spiritual pe pagina noastra de Facebook si aici, pe blog.

Cautam locuri unice, culegem sfaturi de la consultantii nostri de turism, visam impreuna la destinatii si iti stam alaturi pentru asistenta si oferte in toate colturile lumii. Suntem pasionati de turism si speram ca iti transmitem acest lucru prin continutul pe care il difuzam in social media.

Iar acum avem nevoie de ajutorul tau 🙂 In chestionarul de mai jos iti adresam cateva intrebari care ne vor ajuta sa te cunoastem mai bine, sa iti cunoastem nevoile si prin urmare, sa cream continut si oferte mai atractive.

Premii

Rupe-ti 5 minute din timp tau si ajuta-ne sa fim mai buni, prin completarea chestionarului de mai jos. Pentru ca iti apreciem ajutorul, iti oferim un voucher de vacanta in valoare de 50 euro dupa completarea acestuia, pe care il vei primi pe e-mail. Voucherul va putea fi folosit pentru achizitionarea unui pachet turistic (format din cazare+transport avion) in oricare din agentiile Dertour, pana pe data de 30.05.2018. Valoarea minima a achizitiei in care pot fi folosite aceste vouchere este de 500 euro. In plus, vom oferi prin tragere la sorti doua trollere Roncato de cabina, de la Valigeria.

 

Completeaza chestionarul aici: http://media.eurolines-group.ro/chestionar/facebook-tui/