*Sursa foto: tony4urban/Shutterstock.com

Situat in vestul tarii, la malul Oceanului Atlantic, orasul Adagir este perla turistica a Marocului. Reconstruit aproape in intregime dupa cutremurul devastator din 1960, Agadir este astazi una dintre cele mai importante statiuni de pe litoralul Marocului.


Cu peste 300 de zile insorite pe an, Adagir este destinatia perfecta pentru iubitorii de plaja si de soare. Bucura-te de valurile joase ale Oceanului Atlantic si razele blande ale soarelui intr-o vacanta de vis in Adagir. Afla ofertele pe – http://bit.ly/2eocoro


Adagir este un oras mai putin traditional, impanzit de turisti din toata lumea, dotat cu hoteluri si resort-uri care sa satisfaca pana si cerintele celor mai pretentiosi turisti. Chiar daca orasul nu este o reprezentare veritabila a lumii arabe, distanta relativ mica intre Adagir si celelalte orase este un avantaj pentru cei care vor sa descopere mai in amanunt traditiile si cultura marocana.


Cu influente puternice din partea europenilor, Marocul este o tara frumoasa pe care o poti descoperi cel mai bine daca inchiriezi o masina si te aventurezi intr-o excursie in jurul tarii. Totusi, sistemul de autobuze pus la dispozitia turististilor si localnicilor este si el o alternativa destul de buna pentru a descoperi Marocul. Renumit pentru preparatele delicioase, moscheele impresionante si desertul care se intinde cat vezi cu ochii, Maroc poate fi urmatoarea ta destinatie. Afla mai multe detalii despre ofertele Dertour pe – http://bit.ly/2xChlVU


Daca decizi sa faci o vizita orasului Adagir, iata ce obiective turistice nu trebuie sa ratezi:

  • Plaja – oricat de aglomerat ar fi programul tau, nu uita sa incluzi cateva ore la plaja. Suficient de lata si lunga de cativa kilometri, plaja din Adagir trebuie neaparat vizitata.
  • Muzeul Municipal du Patrimoine Amazigh – comunitatea berbera din oras este foarte mandra de patrimoniul cultural pe care il lasa mostenire urmasilor lor si nu rateaza nicio ocazie sa impartaseasca asta cu turistii veniti in oras. Descopera obiecte importante ce au legatura cu cultura berbera si afla mai multe despre istoria acestei comunitati in muzeul din Agadir.
  • Un alt muzeu ce merita vizitat se afla la intersectia intre Avenue des F.A.R. si Avenue President Kennedy. Pe langa celelalte exponate, aici poti vedea unele dintre fotografiile tulburatoare facute imediat dupa cutremurul din 1960.
  • Medina Coco Polizzi – o medina artificiala, ridicata la marginea orasului, Medina Coco Polizzi este cu siguranta una dintre atractiile pe care nu vrei sa le ratezi.
  • Souk El Had – Souk El Had este locul in care ai sa gasesti orice suvenir iti doresti. De la bijuterii traditionale, pana la statuete si alte obiecte de valoare, pe toate le poti cumpara de pe tarabele intinse in Souk El Had.

Viziteaza Adagir de Revelion! Petrece inceputul anului 2018 pe plajele insorite din Maroc si bucura-te de un Revelion unic! Cu preturi incepand de la 717 euro/persoana pentru un sejur de 4 stele, Marocul este mai accesibil ca oricand. Profita de ofertele Dertour si stabileste-ti din timp destinatia pentru Revelionul de anul acesta.

Afla mai multe detalii despre oferta pe – http://bit.ly/2eocoro