Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: agadir

TOP 5 locuri de neratat in Maroc

By saiko3p/shutterstock

Avand atat de multe destinatii incredibile, orase colorate si peisaje pitoresti, este destul de dificil sa reducem lista cu locuri de neratat in Maroc la doar cinci. Cu toate acestea, o excursie in aceasta tara nord-africana ar fi, cu siguranta, incompleta fara a trece prin macar unul dintre cele patru patru orase imperiale ce tin in picioare istoria si cultura aceste natiuni fascinante. Iar modernul port Agadir, cu ale sale plaje aurii la tarmul Oceanului Atlantic, este cel mai bun loc de relaxare in care sa-ti inchei calatoria.

Citeste in continuare »

[FOTO] Top 10 plaje din Maroc

Maroc

Plaja Maroc – By KajzrPhotography/shutterstock

In cazul in care nu ai auzit, Marocul este binecuvantat cu o sumedenie de plaje exotice superbe. Desigur, cei mai multi oameni calatoresc in aceasta tara pentru cultura lor plina de culoare si pentru ceaiul marocan, dar de ce sa nu te bucuri si de plaje daca tot ajungi pe acest taram minunat?

In timpul verii, vremea ti s-ar putea parea putin prea calduroasa, asadar daca vrei sa iti petreci mare parte a vacantei tale in Maroc la plaja, cel mai bine ar fi sa mergi acolo in perioada martie-noiembrie.

Citeste in continuare »

5 atractii turistice pe care nu trebuie sa le ratezi in Agadir, Maroc

*Sursa foto: tony4urban/Shutterstock.com

Situat in vestul tarii, la malul Oceanului Atlantic, orasul Adagir este perla turistica a Marocului. Reconstruit aproape in intregime dupa cutremurul devastator din 1960, Agadir este astazi una dintre cele mai importante statiuni de pe litoralul Marocului. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour