palm springs

Ce faci la finalul unei perioade de 8 ani in care ai fost constant in atentia opiniei publice, in care fiecare cuvant al tau a fost interpretat si analizat, in care ai devenit eroul si modelul in viata pentru milioane de oameni? Cum te relaxezi? Cum o iei de la capat? Printr-o vacanta, bineinteles, iar destinatia aleasa de fosta familie prezidentiala a Statelor Unite este cel putin interesanta. 

Dupa 8 ani in care a servit interesele Americanilor, dar si ale celorlalti cetateni ai lumii, Obama se relaxeaza alaturi de cea care i-a fost alaturi in aceasta lunga si dificila calatorie, una dintre cele mai iubite Prime Doamne ale Americii, Michelle Obama. Vizibil imbatranit si dornic de liniste, Obama a ales Palm Springs deoarece aceasta este una dintre destinatiile favorite ale fostei familii prezidentiale. Aici, Barack Obama venea deseori sa joace golf sau sa scape de stresul provocat de problemele tarii.

Barack Obama se relaxeaza in Palm Springs

indian canyons

Sursa foto: Julien Hautcoeur/Shutterstock.com

Fostul presedinte s-a aratat foarte incantat de vacanta, declarand ca unul dintre cele mai importante aspecte pe care le iubeste cand vine vorba de escapade este ca nu isi va mai pune ceasul sa sune dimineata. Totodata, sotii Obama vor sa profite de perioada ce vine pentru a petrece mai mult timp impreuna. Din pricina slujbelor solicitante pe care le-au avut in ultimii ani si a proiectelor derulate, Michelle si Barack Obama gaseau cu greu timp pentru a consolida relatia si a se bucura unul de celalalt.

barack obama

Sursa foto: John Gress Media Inc/Shutterstock.com

Sfaturi pentru o vacanta reusita

Totusi, daca Michelle si Barack Obama se decid sa stea mai mult timp, echipa Dertour are cateva sugestii pentru ei, valabile chiar si pe vreme rea:

Pentru inceput, ar fi indicat ca Barack Obama sa aiba o umbrela mare cu el si incaltari potrivite pentru explorat. In cazul unei ploi neprevazute, cel mai bine este sa fie toata lumea pregatita, ca nu cumva o plimbare placuta prin Indian Canyons sa se transforme intr-un dus rece. Dupa atatia ani de stres si griji, o drumetie printre palmieri este mai mult decat potrivita.

Intre doua meciuri de golf, n-ar strica putina yoga sau o sesiune de meditatie. Cu asa peisaj, inspiratia, linistea si fericirea ajung instant in sufletul practicantului. Stim cu totii ca Michelle este o sportiva desavarsita, asa ca sportul, fie el in orice forma, nu poate decat sa o bucure si sa o faca sa se simta si mai bine.

joshua national park

Sursa foto: Gary C. Tognoni/Shutterstock.com

Dupa o perioada indelungata de munca este recomandata aventura! Rutina si termenele limita pot ajunge uneori un cosmar, iar cand soarta intregii lumi sta pe umerii tai, munca devine si mai stresanta. Daca Barack Obama n-are frica de inaltimi si vrea sa incerce ceva nou si palpitant, echipa Dertour ii recomanda sa incerce catararile in Joshua Tree National Park. Adrenalina si voia buna vor alunga orice urma de griji sau stres.

*Sursa foto: StacieStauffSmith Photos/Shutterstock.com