TH_TOY_15_F004Salut, sunt Miles! Sunt un ursulet normal, iar treaba mea de zi cu zi este sa ma joc si sa o distrez pe fetita care are grija de mine. Este o treaba destul de stresanta, care uneori ma face sa imi pierd zambetul, dar acesta imi revine intotdeaua atunci cand calatoresc impreuna cu familia mea.

Desi sunt tare iubit de familia la care traiesc, uneori ma simt doborat de obstacolele vietii, blocat in rutina unui program de tipul 09:00 – 18:00, de multe ori find nevoit sa lucrez “overtime”. Stii si tu cum este.

O zi obisnuita pentru mine este reprezentata de agitatia de la locul de munca, de evenimentele repetabile si deloc placute. Dupa ce ca am doar un ochi, dupa o astfel de zi imi mai pierd si zambetul. Noroc ca am amintirea anului trecut cand, intr-o zi, am fost indesat intr-un rucsat si m-am trezit direct pe scaunul confortabil al unui avion, in drum spre o destinatie de vacanta TUI. Asa am reusit sa ma redescopar si sa pot zambi din nou.

Haide si tu in vacantele Dertour unde vei avea parte de o pauza de relaxare si detasare. Discover your smile!TH_TOY_15_F010 TH_TOY_15_F018 TH_TOY_15_F060 TH_TOY_16_F068 TH_TOY_16_F159