https://imgur.com/v3PJStd via Shutterstock

De cand te stii, esti un fan adevarat al sporturilor de iarna? Acum, ca sezonul rece este tot mai aproape, te gandesti la momentele inedite pe care le vei petrece pe partie? Daca raspunsul este da, atunci cu siguranta ca deja ai inceput sa cauti oferte pentru urmatoarea ta vacanta la ski. Pana acum ai explorat partiile din tara noastra, ai avut parte de experiente memorabile, insa in sezonul acesta simti nevoia sa incerci ceva nou, sa ai parte de o experienta diferita de cele traite pana acum. 

Te tenteaza foarte tare ideea de a planifica o vacanta intr-o alta tara – renumita, bineinteles, pentru statiunile sale de ski? Dupa cum probabil ai mai auzit, Bulgaria este una dintre tarile apreciate de catre fanii sporturilor de iarna, asa ca tine, motiv pentru care te incurajam sa o iei in considerare pentru urmatoarea ta vacanta din sezonul rece. In plus, mai exista doua motive care s-ar putea sa te convinga ca o vacanta la ski in Bulgaria este o idee grozava: ofertele avantajoase pe care ti le punem la dispozitie si distanta prietenoasa fata de tara noastra. Astfel, poti ajunge in Bulgaria destul de repede, chiar cu masina personala.

Bine, bine, dar sunt destule statiuni de ski in Bulgaria. Oare unde ar fi bine sa calatoresc? te intrebi. Nu-ti face grij: pentru a-ti fi mai usor sa alegi statiunea cea mai potrivita dorintelor tale, am pregatit un top 3 statiuni de ski din Bulgaria. Este vorba despre Borovets, Bansko si Pamporovo.

Acestea fiind spuse, iata tot ceea ce trebuie sa stii despre fiecare dintre statiunile de ski anterior amintite, astfel incat sa poti alege, fara batai de cap, destinatia pentru urmatoarea ta vacanta:

Borovets, statiunea perfecta pentru ski nocturn

https://imgur.com/divh3Ws via Shutterstock

Situata in Muntii Rila, Borovets se numara printre cele mai mari statiuni de ski din Bulgaria. Totodata, ea ocupa un loc de cinste in randul celor mai moderne statiuni indragite de fanii sporturilor de iarna. Pe langa ski, aici pot fi practicate si activitati precum snowboarding, cross-country, ski-doo. Prin urmare, daca optezi pentru una dintre ofertele noastre de vacanta in Borovets, in aceasta statiune vei avea ocazia sa alternezi sesiunile de ski cu alte activitati antrenante. 

Un alt detaliu important, de care ar trebui sa tii cont in alegerea statiunii de ski pentru urmatoarea ta vacanta din sezonul rece, se refera la faptul ca Borovets este o optiune excelenta atunci cand vine vorba de practicarea ski-ului nocturn.

Iar daca iti doresti sa te bucuri si de alte activitati de relaxare alaturi de cei dragi, te informam ca Borovets este o statiune foarte generoasa in ceea ce priveste optiunile de petrecere a timpului liber: hotelurile care ofera servicii de calitate superioara, restaurantele care servesc delicatese ce iti vor rasfata papilele gustative, precum si numeroasele baruri si magazine sunt doar cateva dintre locurile unde te poti bucura de clipe de relaxare.

Pamporovo, cea mai insorita statiune de ski din Bulgaria

https://imgur.com/f7ZeO50 via Shutterstock

Esti fan al sporturilor de iarna, dar pe partie adori se te bucuri, pe langa senzatia de adrenalina, si de soare? In acest caz, cu siguranta te va incanta ideea de a alege o destinatie de vacanta care sa imbine pasiunea pentru ski si… apetitul pentru soare! Daca alegi una dintre ofertele noastre de vacanta la ski in Pamporovo, vei avea parte atat de sesiuni de ski memorabile, cat si de soare, caci Pamporovo este cunoscuta drept cea mai insorita statiune de ski din Bulgaria.

Situata in inima Muntilor Rodopi, statiunea Pamporovo se remarca prin partiile sale de ski atent intretinute, precum si prin profilul muntelui: pantele rotunjite sunt perfecte atat pentru schiorii avansati, cat si pentru cei care de-abia descopera tainele acestui fascinant sport de iarna. 

Prin urmare, daca ai mai schiat foarte putin pana acum sau daca iarna aceasta vrei sa te bucuri, pentru prima data, de aceasta experienta, Pamporovo este, fara doar si poate, o destinatie turistica pe care merita sa o iei in considerare. In plus, temperaturile sale blande sunt un factor ce vor contribui la senzatia de confort pe care o vei simti in timpul lectiilor de ski – caci e mai placut si mai usor sa inveti sa schiezi in conditii climatice cat mai prietenoase, nu e asa?

Bansko, cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria

https://imgur.com/EUE4ykN via Shutterstock

Situat la poalele Muntilor Pirin, orasul Bansko se remarca prin partiile sale lungi de ski, adorate de fanii sporturilor de iarna din Europa si nu numai, precum si prin bogata sa istorie culturala. Astfel, Bansko nu este doar o statiune de ski in care te poti bucura la maximum de experiente inedite pe partie, ci si un oras incantator, pe care vei dori sa-l vizitezi la finalul sesiunilor de sport. Asadar, aceasta destinatie turistica este o alegere excelenta daca planuiesti sa pleci intr-o vacanta care sa iti ofere atat conditii prielnice pentru a schia, cat si oportunitati de petrecere a timpului liber alaturi de familie si de prieteni.

Bansko este astazi cea mai cautata statiune de ski din Bulgaria, datorita facilitatilor pe care le pune la dispozitia turistilor. Daca te tenteaza o vacanta in una dintre cele mai populare statiuni de ski europene, atunci iti recomandam sa analizezi ofertele de vacante in Bansko.

Asadar, daca esti un fan adevarat al sporturilor de iarna si iti doresti sa te bucuri de experiente inedite pe partia de ski si, in general, de o vacanta plina de distractie si relaxare, iti recomandam sa iei in considerare statiunile de ski din Bulgaria. Avand partii moderne si multiple optiuni de petrecere a timpului liber, acestea se incadreaza in randul destinatiilor turistice excelente pentru iubitorii de ski (si nu numai!)

Tu in ce statiune de ski alegi sa-ti petreci urmatoarea vacanta?